För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Välkommen till webinaret - Ett bättre city

9 jun 2021, 10:00-11:00
Plats: Digitalt möte, länk skickas ut till anmälda deltagare

Förändringen inom näringslivet går nu med rasande fart och när pandemins begränsningar släpper gäller det att inte hamna på efterkälken.

Längtan efter fysiska möten och att återvända till gator, torg, parker och leva som vanligt gör att alla företagare gör klokt i att tänka till över sin verksamhet. En nödvändig insikt är att pandemin inte bara snabbat på omställningar. Den har även ritat om stadskartan. Inget kommer att bli som det var förr.

Vilka förändringar är här för att stanna och vilka kommer att klinga av när pandemin så småningom ebbar ut?

Martin Karlsson, Future Research AB, kommer att presentera de viktigaste slutsatserna från omvärldsanalysen för projektet - Ett bättre city.
Projektet är resultatet av en stor undersökning om attityder till Göteborgs stadskärna som genomförts på uppdrag av Göteborg & Co och Business Region.


När: Onsdagen den 9/6, kl.10.00-11.00
Anmälan: Anmäl dig senast den 3/6 till gbg@foretagarna.se.
Länk till webinaret kommer skickas ut till anmälda deltagare i god tid innan mötet.

 

Projektet Ett bättre city arbetar på destinationsnivå med berörda nyckelorganisationer i staden, bland annat Företagarna Göteborg, för att tillsammans utveckla en attraktivare citykärna i Göteborg.
Projektet är resultatet av en stor undersökning om attityder till Göteborgs stadskärna som genomförts på uppdrag av Göteborg & Co och Business Region.
Underlaget har tagits fram av en arbetsgrupp som av består av representanter från Avenyföreningen, Business Region Göteborg, Citysamverkan, Fastighetsägarna, Göteborg & Co, GöteborgsLokaler, Kulturförvaltningen, Nordstan, Trafikkontoret, Vasakronan, Wallenstam och Innerstaden Göteborg.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.