För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Välkommen till digital föreläsning: Åtta nycklar - grunden för långsiktig tillväxt

9 feb 2021, 08:30-10:30
Plats: Föreläsningen är digitalt och länk skickas ut dagen innan
Vad är det som gör att det går bra för ett företag? Idag visar forskning på ett antal tydliga faktorer som gör företag särskilt framgångsrika: åtta nycklar som tillsammans öppnar för långsiktig tillväxt i företaget. Välkommen till denna digitala föreläsning där en av Business Region Göteborgs mest erfarna experter går igenom hur du kan använda dessa nycklar för att öppna dörrarna till långsiktig och hållbar tillväxt i ditt företag.

Vår modell kallad Tillväxthjulet baserad på forskning och mångårig erfarenhet från näringslivet. De tre delarna Människa, Koncept och Utveckling innehåller åtta nycklar som är avgörande för att skapa hållbar tillväxt i små och medelstora företag. I denna digitala föreläsning får du som företagare en introduktion till dessa åtta nycklar och en riktigt bra start om du vill utveckla dig själv och ditt bolag.

Föreläsare: Per Bäckman, affärsutvecklare specialiserad inom tillväxt

Per Bäckman har i över 40 år arbetat med affärsutveckling i såväl stora bolagskoncerner som små innovativa företag. De senaste 20 åren har hans fokus varit riktat mot tillväxtfrågor för små och medelstora företag. Under denna tid har han jobbat med över 1 000 företag för att hitta tillväxtnycklarna och bygga stabila strukturer för tillväxtresan.

Tid: Tisdagen den 9 februari, kl. 8.30-10.30
Plats: Föreläsningen är digitalt och länk skickas ut dagen innan
Pris: Kostnadsfritt för medlemmar i Företagarna
Anmälan: Sista anmälningsdag är 5 februari.

Här anmäler du dig >>>

Arrangörer
Denna föreläsning är ett samverkansprojekt mellan Företagarna och Business Region Göteborg för att stärka och skapa långsiktig tillväxt hos företag.

Frågor? Kontakta Mikael Johansson, företagsrådgivare Business Region Göteborg
0736-66 27 56, mikael.johansson@businessregion.se

Mikael fungerar i sin roll som företagsrådgivare på tillväxtprogrammet Expedition Framåt som ett bollplank för företagare som vill utvecklas. Han delar gärna med sig av sina erfarenheter från 27 år som entreprenör och brinner för organisationsutveckling som ger medarbetarna stort ansvar och även skapar tid för vd och ägare att fokusera på att skapa tillväxt och utveckling.

Vad är Business Region Göteborg?

Vi ansvarar för näringslivsutveckling i Göteborgs Stad och representerar 13 kommuner i regionen. Vi är neutrala och ett icke vinstdrivande bolag. Vårt uppdrag är att hjälpa företag i Göteborgsregionen och detta gör vi bland annat genom att stötta företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet.

Övriga erbjudanden för företagare i Göteborgsregionen

Företag365 – Vill du lära dig grunderna i företagande, hitta fler kunder och utöka ditt nätverk? Då ska du gå denna workshopserie om fyra träffar där vi går igenom Affärsmodell, Marknadsföring, Ekonomi och Försäljning. Nästa digitala kurs börjar den 5 mars.

Expedition Framåt – Vill du utveckla ditt företag och skapa långsiktig tillväxt? Expedition Framåt är ett utvecklingsprogram som passar bäst för små och medelstora företag med 5-50 anställda. Som medlem får du en personlig rådgivare samt att vi bland annat erbjuder analyser och rådgivning, seminarier och nätverk. Målet är att du ska bygga ditt företag starkt, med hållbar tillväxt och ökad lönsamhet.

Framrutan – Är du leverantör till fordonsindustrin? Behöver du kompetensutveckla och ställa om din verksamhet utifrån den teknikutveckling som sker inom elektrifiering, artificiell intelligens och autonoma fordon? Framrutan är ett kostnadsfritt projekt som erbjuder 70 timmars coachstöd som hjälper företag med sin omställning.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.