headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd för företagare

Styrelseinspiration 2020 för föreningsaktiva

25 nov 2020, 15:00-18:00
Plats: Digitaltmöte
Nya riktlinjer från FHM gällande Västra Götaland innebär att vi INTE kan genomföra Styrelseinspirationen på Hjortviken som planerat. Vi vill ändå inspirera dig som föreningsaktiv och därför ställer vi om till digital träff istället. Att vi tappar kroppsspråket och bara kan prata en i taget gör bara att vi lyssnar ännu bättre på vad alla har att säga!

Vi ser det som nödvändigt att hitta en lösning där vi kan inspirera varandra och utbyta erfarenheter. Er tid är viktig så vi komprimerar programmet och förlägger Styrelseinspirationen till eftermiddagen onsdag den 25 november, 15.00-18.00. Kom ihåg att du har en viktig funktion att fylla!

Ditt engagemang är viktigt och betydelsefullt för oss och för våra medlemmar.

Det är ditt engagemang som föreningsaktiv i Företagarna som skapar skillnad och som tillför värde till våra medlemmar. Delta vid denna digitala träff och dela med dig av dina idéer och aktiviteter som funkat - och inte funkat i din förening. Med dina idéer och energi hoppas vi att du får med dig mycket tillbaka från alla oss andra!

 

Program onsdag 25 november

15.00 – Välkommen

  • Inspiration och erfarenhetsutbyte – hur har föreningar fortsatt nätverkande och träffar under 2020
  • Workshop med andra föreningsaktiva om nätverkande och engagemang i corona-tider
  • Fredrik Östbom – Företagarnas nya samhällspolitiska chef  lyfter aktuella frågor och vad som är på gång inom Företagarna. 
  • Verksamhetsplan för regionen 2021/22
  • Avslutning med AW

18.00 – Slut

Fredrik Östbom - Företagarnas samhällspolitiska chef
Fredrik har varit Director på kommunikationsbyrån Paues Åberg och har dessförinnan bl.a. arbetat som stabschef åt två tidigare arbetsmarknadsministrar, varit enhetschef för Arbetsförmedlingen, politiskt sakkunnig åt ytterligare en arbetsmarknadsminister och haft en rad analytiker/prognos-befattningar i både privat och offentlig finanssektor.

Plats: Digitalt via plattformen ZOOM

Anmälan: Ni som anmält er innan den 4/11 behöver inte anmäla er igen utan behåller er plats! Separat mail skickas i god tid till er som anmält er om hur ni ansluter till det digitala mötet.

Vilka deltar? Föreningsaktiva från följande föreningar har anmält sig:

Bengtsfors, Borås, Dals-Ed, Göteborg, Härryda, Kind, Kungsbacka, Lerum, Lysekil, Mark, Mölndal, Sotenäs, Partille, Trollhättan, Ulricehamn, Vårgårda, Vänersborg,  Åmål

Sista anmälningsdagen för styrelseinspirationen söndag den 22 november!

Håll huvudet kallt, hjärtat varmt och händerna rena!

Varmt välkomna!


Mikael Erlandson regionchef, Företagarna Västra Götaland

Har du frågor?

Kontakta gärna projektledare Lukas Petersson
lukas.petersson@foretagarna.se