headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd för företagare

INSTÄLLT - Business Fast:track Trailrun by Företagarna

26 nov 2020, 15:55-17:00
Plats: Kype (vid informationstavlan)
INSTÄLLT - på grund av rådande läget i pandemin och ändrade riktlinjer från Folkhälsomyndigheten så ställer vi in Business Fast:track Trailrun by Företagarna tills vidare.

Business Trailrun Club - är ett affärsnätverk för medlemmar i Företagarna och företagsledare som vill kombinera affärsnätverkande med Traillöpning. Syftet med nätverket är att skapa starka relationer, affärsnytta och förbättrad hälsa. Initialt sker eventet på torsdagar 15:55 på Kype. Vi möts vid informationstavlan som är placerad på huvudbyggnaden.

”Nätverkslöpningen” inleds med introduktion av nätverket, vad vi har för syfte samt en kortare genomgång av löpförmåga. Därefter ger vi oss av tillsammans.

Vi startar med 2,2 km slingan där varje deltagare får två minuter att berätta om sin business. Därefter fortsätter turen i lagom snacktempo med vissa utmaningar. De som vill kör därefter ytterligare ett varv på 2,2 km slingan och det som vill ha en lite tuffare utmaning viker av på 8 km slingan

Traillöpningen sker på olika naturstigar och vi är ute ca en timme per träff. Man behöver ingen erfarenhet som traillöpare, tanken är att alla ska kunna delta men.... kör man den lite tuffare banan bör man kunna springa en asfaltsmil på omkring 60 min.

Ombytesmöjligheter finns i Kype motionscentrum i direkt anslutning samlingsplatsen. Då vi är ett nytt nätverk och gärna ser att vi är så många som möjligt vid varje tillfälle, så uppskattar vi att ni som är medlemmar bjuder in andra företagsledare med löpintresse till nätverket.

Tid: Torsdagar kl.15.55
Plats: Kype

Välkommen

Styrelsen Företagarna Borås