headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd för företagare

INSTÄLLT - Business Trailrun by Företagarna - Änggårdsbergen

2 dec 2020, 15:55-17:00
Plats: Änggårdsbergen, Göteborg (Utanför Entrén, Botaniska Trädgården)
INSTÄLLT - på grund av rådande läget i pandemin och ändrade riktlinjer från Folkhälsomyndigheten så ställer vi in veckans Business Trailrun by Företagarna.

Business Trailrun är ett affärsnätverk för medlemmar i Företagarna och moderna ledare som vill kombinera affärsnätverkande med Traillöpning. Syftet med nätverket är att skapa starka relationer, affärsnytta och förbättrad hälsa. Eventet sker på onsdagar 15:55 i Änggårdsbergen, Göteborg (Utanför Entrén, Botaniska Trädgården).

”Nätverkslöpningen” inleds med introduktion av nätverket, vad vi har för syfte samt en kortare genomgång av löpförmåga. Därefter ger vi oss av tillsammans i ca 60 minuter med gott om pauser.
Vi anpassar alltid fart efter kamrat och fokus är affärsnätverkande. Vi startar med att varje deltagare får två minuter på sig att berätta om sin Business. Därefter fortsätter turen i lagom snacktempo med vissa utmaningar. Traillöpningen sker på olika naturstigar och vi är ute ca en timme per träff. Man behöver ingen erfarenhet som traillöpare. Dock så krävs det på den mörkare delen av året att man har pannlampa.

Då vi är ett nytt nätverk och gärna ser att vi är så många som möjligt vid varje tillfälle, så uppskattar vi att ni som är medlemmar bjuder in andra företagsledare med löpintresse till nätverket.

Tid: INSTÄLLT TILLS VIDARE
Plats: Änggårdsbergen, Göteborg (Utanför Entrén, Botaniska Trädgården)

Välkommen

Styrelsen Företagarna Partille
Business Trailrun Sveriges mest hållbara affärsnätverk för moderna ledare

Kontakt om eventet

Fredric Gustafsson
Ledamot Företagarna Partille
0722-445586
Fredric.gustafsson@coroc.se