För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Soloföretagardagen 2019: Lyft din verksamhet med film & sociala medier

26 sep 2019, 08:30-17:00
Plats: Uddetorp Säteri, Borgstena
Är du soloföretagare? I så fall är du varmt välkommen den 26 september till en kick-off exklusivt för dig och andra soloföretagare i Västsverige! För femte året i rad arrangerar vi Soloföretagardagen, en dag då ditt företagande står i fokus och du får möjlighet att nätverka med, och inspireras av andra soloföretagare. Med årets tema får du chansen att lyfta din verksamhet med film och sociala medier.

I år bjuder Soloföretagardagen på en praktisk utbildning som hjälper din verksamhet att nå ut till fler. Vi visar hur du skapar en digital närvaro och syns bättre för både trogna och nya följare. Utnyttja de sociala kanaler där dina målgrupper finns och skapa ytterligare intresse med film; mediet med störst genomslagskraft på internet.

Du får handfasta tips och exempel på hur du kan bygga upp ett flöde av innehåll som stärker anknytningen mellan dig och dem du vill nå, exempelvis visa nya erbjudanden, lyfta fram din egen expertis eller skapa nyfikenhet med exklusiva inblickar. Du lär dig på plats att göra en intresseväckande film med intervjuer, filmklipp och fin grafik. 

Amanda

 

Dagen leds av Amanda Termén, vd och kommunikationsstrateg på Språng Kommunikation. Hon har mångårig erfarenhet som näringslivsreporter på TV4 och arbetar dagligen med att hjälpa organisationer nå ut längre med sitt goda arbete, både genom att skapa intressant innehåll för dem eller utbilda dem i att göra det själva.

Läs mer om Språng Kommunikation: 
sprangkommunikation.se/utbildning.

 

 

Du kommer under dagen också att få delta i en workshop, där du får input av andra deltagare kring ditt företagande och hur du kan nå dina mål, samtidigt som du också kommer att få bjuda på dina inspel till andra deltagares verksamheter.  Det här har varit ett stående inslag under Soloföretagardagen genom åren och mycket uppskattat av deltagarna.

Vi avslutar dagen med en after work för de som har möjlighet att stanna – en chans att nätverka med andra deltagare och reflektera över dagen.

Datum och tid: 26 september kl. 08.30-17.00, därefter after work.
Vi börjar med kaffe och macka och drar igång kl 09.00. 

Plats: Uddetorp Säteri, Borgstena (strax norr om Borås). Är du intresserad av samåkning så anger du det i samband med din anmälan. Deltagarlista med kontaktuppgifter kommer att skickas ut ca en vecka innan eventet till de som samtycker. 

Pris: 495 kr ex moms för medlem i Företagarna, övriga betalar 995 kr ex moms. Tar du med dig en soloföretagare som ännu inte är medlem i Företagarna så deltar du i en utlottning av fina priser! 
I priset ingår morgonfika, lunch och eftermiddagsfika samt något gott att dricka på den avslutande after worken.
Bli medlem

Anmälan:  Eventet är fullsatt och anmälan stängd. För intresseanmälan vid eventuella avbokningar mejla lotta.rolandson@foretagarna.se

Uddetorp

Uddetorp Säteri har ett lantligt läge med natursköna omgivningar.

Jessica 

 ”Jag deltog på Soloföretagardagen förra året och
   kan varmt rekommendera alla soloföretagare att
   anmäla sig till årets evenemang. För mig var det
   så värdefullt att få unna mig denna dagen och att
  göra det tillsammans med andra soloföretagare som
  sitter med liknande utmaningar med sitt företagande.
  Jag fick med mig massor av inspiration, nya kunskaper
  och nya kontakter från Soloföretagardagen!” 

  / Jessica Barck, makes a difference AB

 

 

 

Välkommen med din anmälan!

Frågor? Kontakta Lotta Rolandson, projektledare Företagarna
lotta.rolandson@foretagarna.se
031-745 40 03

 

 

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.