För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Vilka vinner Utmärkelsen för bästa samverkan skola-arbetsliv?

9 okt 2019, 15:00-16:00
Välkommen till Prisutdelningen av Utmärkelsen 2019, Göteborgsregionens pris för bästa samverkan mellan skola och arbetsliv! Se vilka som vinner i år, inspireras av 2018 års vinnares fina arbete kring kompetensförsörjning och hör mer om WorldSkills Swedens arbete med att ge unga en bild av olika yrken.

Priset delats ut för att uppmärksamma och premiera verksamheter inom grundskola, gymnasieskola och företag samt yrkeslärare som arbetar särskilt bra och kvalitativt med samverkan mellan skola och arbetsliv. Vinnarna väljs ut av en jury bestående av representanter för näringslivet, bland andra Företagarna och fack samt utbildningspolitiker. Läs mer om Utmärkelsen här

Prisutdelningen äger rum under Gymnasiedagarna och Future Skills på Svenska Mässan. Efter prisutdelningen är du varmt välkommen att utforska vad Gymnasiedagarna och Future Skills har att erbjuda!

ingen

Program

  • 2018 års vinnare berättar om ett händelserikt år. Förra årets vinnare delar med sig av sitt arbete med kompetensförsörjning. De är en spännande källa till inspiration för ett väl fungerande arbete med samverkan mellan skola och arbetsliv.
  • Ta del av WordSkills Swedens arbete och Daniel Carblergs resa som tävlande för yrkeslandslaget. WorldSkills Sweden arbetar för att ge unga en bild av olika yrken genom deras arbete med yrkestävlingar samt genom att lyfta unga yrkesverksamma förebilder. • Presentation av SAK-rådet (referensgruppen för skola och arbetslivskontakter)
  • Helene Odenjung delar ut Utmärkelsen 2019 i kategorierna grundskola, gymnasieskola, yrkeslärare samt företag.

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.