För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Fredagsklubben Ulricehamn

4 okt 2019, 07:00-09:00
Plats: Hotell Bogesund
Hjärtligt välkommen hälsar vi Dig till Fredagsklubben.

Temat denna gång är E-handel. Ett område som ständigt växer. Vad sker just nu och hur ser framtidens E-handel och logistiklösningar ut? Hur handlar vi vår mat i framtiden och vad finns det för logistiska utmaningar? Det är några av ämnena som kommer att belysas. Vi hälsar vår gästtalare Bo Hallams välkommen att reda ut detta tillsammans med oss. Bo har tidigare lång erfarenhet från Schenker där han varit marknadschef för norra Europa och styrelseordförande i Schenker Consulting. Idag driver han konsultföretaget Steerlink och är styrelseordförande i Closer på Lindholmen science park.

Som vanligt startar vi klockan 07.00, kaffe finns för den som önskar och efter föreläsningen tar vi den nätverkande hotellfrukosten i besittning.   

När: 4 oktober kl.07:00-09:00
Var: Hotell Bogesund
Förtäring: Hotellfrukost!
Kostnad: Fritt! No show avgift på 100:-

Anmäl dig med formuläret här på sidan

Företagarna Ulricehamn

Företagarna Ulricehamn har utsetts till Årets Förening 2018 Västra Götaland inom Företagarna! Vårt mål är bland annat att fortsätta leverera aktiviteter som våra medlemmar har eller kommer ha behov av. Kom gärna med förslag på ämnen att fördjupa oss i. Vi arbetar såväl på riks som lokala planet att påverka för att erhålla ett än bättre klimat för företagen. Dessutom har
vi ett stort antal förmåner som ytterligare tillgång till företagen.

Givetvis önskar vi fler medlemmar, Du får gärna tipsa om oss!

Företagarna lokalt och nationellt jobbar för att stötta dig som företagare och påverka våra politiker så att villkoren och möjligheterna att driva företag är så bra som möjligt. Axplock på frågor vi arbetar lokalt med är bland annat i samtal med kommunledningen i slutet av denna månad se över möjligheterna för ökad träffbild för lokala företag med potentialen i Upphandlingar. Vi har tidigare haft liknande samtal gällande utvecklingen MSB-enheten inom kommunen där flera parametrar nu pekar åt rätt håll. Som Du säkert känner till vill vi från Företagarna Ulricehamn se vår kommun väldigt mycket högre upp på Svenskt Näringslivs ranking, helt enkelt bli en av Sveriges bästa kommuner att driva företag i. Den 24/9 släpps årets siffror, följ gärna det. Vi kommer göra det!

Våra förmåner. Vi vill slå ett slag för Fri Juridisk hjälp, alltså du/ni som medlem kan kostnadsfritt ringa våra jurister och få support.

Hälsningar 
Styrelsen Företagarna Ulricehamn

Fredagsklubben arrangerar Företagarna Ulricehamn i samarbete med Näringsliv Ulricehamn, Nuab.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.