För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagsfrukost med Fabian Bengtsson hos Samuel Lundberg & Co hos Rondellen Maskin

27 feb 2019, 07:30-09:00
Plats: Rondellen Maskin AB, Ehns gata 6, 511 56 Kinna
Den 27 februari är det på nytt dags för Företagsfrukost. Nu känner vi från Företagarna Mark oss riktigt nöjda då vi lyckats få Fabian Bengtsson, ny ordförande i Företagarna Sverige, som gästtalare!

Fabian kommer berätta om sin företagarresa, varför han valde att tack ja till uppdraget och om hans vision för Företagarna framåt. Du kommer även få chansen att ställa dina frågor till Fabian!

Värd för frukosten är också Rondellen Maskin vars ägare Samuel Lundberg och Urban Lundström blev utsedda till Årets Företagare i Mark 2018!

Med andra ord ser vi fram mot en riktigt spännande frukost!

Fabian Bengtsson (Ordförande Riksstyrelsen)
Fabian Bengtsson är ägare och ledamot i NetOnNet AB, Waldir AB, och Remvassen AB, som är verksamma inom detaljhandel, finans- och försäkringssektorn samt fastighetsbranschen. Fabian är även styrelseledamot i Axfood AB och Svensk Fastighetsförmedling AB. Tidigare har han även varit VD i tredje generation för SIBA, ordförande i Elektronikbranschen och varit verksam i diverse andra bolag.

2016 utsågs Fabian till EY Entrepreneur of the Year i Sverige, där Fabian jämfördes med 700 nominerade svenska entreprenörer. Fabian är en erfaren och färgstark ledare med tydlig organisationskunskap att utveckla företag i en allt mer digital värld.

Rondellen Maskin (Årets Företagare i Mark 2018)
Resan började med en liten skylift hemma i Hajom. Idag är de en heltäckande partner till den som vill hyra eller köpa entreprenadmaskiner, tillbehör och släp. Utökning av sortiment och etablering på nya orter sker samtidigt som både omsättning och antal sysselsatta ständigt slår nya rekord.

Det härliga gänget som bara växer och växer leds av en glad och engagerad duo. Att företagare per definition är problemlösare är dessa båda grabbar verkligen lysande exempel på. Visionen är att skapa ett effektivt bygg- och anläggningssverige. Vi är stolta över att lösningen kommer från Mark!”

Vinnare i kategorin Årets Företagare; Samuel Lundberg och Urban Lundström (Rondellen Maskin)

När: 27 februari kl.07:30-09:00
Plats: Rondellen Maskin AB, Ehns gata 6, 511 56 Kinna

Anmälan senast den 25 februari

 

  Mathias Eriksson
  ordförande Företagarna Mark
  0706-88 99 02 
  me@ekbergsstad.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.