headphones newspaper video-player

Stärk ditt personliga varumärke för fler och lönsammare affärer! - Fullsatt

27 sep 2018, 09:00-17:00
Plats: Albert Kök - Hotell & Konferens i Trollhättan
Är du soloföretagare? I så fall är du varmt välkommen den 27 september till en kick-off exklusivt för dig och andra soloföretagare i Västsverige! För fjärde året i rad arrangerar vi Soloföretagardagen. Detta är en dag då ditt företagande står i fokus och du har möjligheten att lyfta blicken från det dagliga arbetet. Årets tema är marknadsföring och försäljning och vi kommer att vara på Albert Kök - Hotell & Konferens i Trollhättan. Detta kommer att bli en dag som du absolut inte vill missa!

Hur kan du som soloföretagare tänka kring marknadsföring och försäljning? Bara de senaste 3-5 åren har möjligheterna för mindre företag att sticka ut och ta plats ökat dramatiskt. Genom sociala medier och traditionella nätverk kan soloföretagare idag bygga sitt personliga varumärke och stärka sig som den rådgivare som kunderna behöver.

Att kombinera traditionell försäljning med digital marknadsföring och skapandet av affärer via digitala kanaler är en stark kombination som ger resultat på både kort och lång sikt. Hur lyckas man skära igenom bruset och hur bör man tänka kring sitt varumärke nu när allt är en googling bort? Hur gör man för att sticka ut i en ständigt föränderlig värld som blir mer och mer digital? 

Oliver

 Dagen kommer att ledas av Oliver Lopez, som driver sitt företag Structsales. Oliver har lång erfarenhet av transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör affärer idag. Genom insikter och trendspaningar levererar han konkreta förslag på hur vi bör tänka för att förbli relevanta nu och i framtiden.

Oliver kommer att gå igenom hur vi kan använda rätt verktyg, processer samt nätverk för att lyckas som soloföretagare. Bloggar, nyhetsbrev och en medveten närvaro i sociala kanaler bygger en grund för bra och lönsamma affärer där vi inte behöver sälja som den klassiska "väskdängaren". Istället kan vi med vår erfarenhet och expertis attrahera samt inleda dialog med rätt kunder och på så sätt bygga långsiktiga relationer.

Innehåll under dagen:

  • Ditt personliga varumärke
  • Modern försäljning
  • Soloföretagarens fördelar mot större företag
  • Hitta din nisch och ta bättre betalt
  • Nätverka med andra soloföretagare för att driva gemensamma projekt
  • Din digitala närvaro (hemsida, blogg, kommunikation)
  • Din målgrupp, deras köpresa och din kommunikation - dessa måste sammanfalla för att kunna "träffa rätt"
  • Ditt värdebudskap - varför ska kunderna köpa av dig och vilket värde levererar du
  • Att sälja utan att prata produkt eller leverans, utan kundvärde

 

När: 27 september kl.09.00-17.00, därefter after work för de som vill.

Plats: Albert Kök - Hotell & Konferens i Trollhättan
Pris:
Medlem 395:- exkl moms, icke medlem 995:- exkl moms. Bli medlem här

Evenemanget är fullsatt och anmälan stängd.  Är du intresserad av en plats om vi får någon avanmälan, vänligen hör av dig till: lotta.rolandson@foretagarna.se 

I priset ingår morgonfika, lunch och eftermiddagsfika samt något gott att dricka på den avslutande after worken.
Vill du stanna på middag och fortsätta mingla så finns möjligheten att boka en trerätters middag med ostbuffé kl. 18.00. Priset är 393 kr ex moms. Du anmäler dig till middagen i anmälningsformuläret men betalar för den på plats direkt till restaurangen. 

Om du vill förlänga din kick-off med en övernattning, kontakta Albert Kök- Hotell & Konferens för bokning.

 

Lotta Rolandson
Kommunikatör / Projektledare , Västra Götaland
0707-75 84 90, 031-745 40 03
lotta.rolandson@foretagarna.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD