För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Ägarskifte & Generationsväxling i svenska företag Dalsland

19 sep 2018, 09:00-15:00
Plats: Dalslands Center, Kanalvägen 4, Håverud
Ungefär 25 % procent av alla företag i Dalsland har ägare som är över 64 år. Dalslands näringsliv står inför en stor generationsväxling. Seminariet Ägarskifte & Generationsväxling Dalsland vänder sig till dig som funderar på, eller vill börja planera för, ägarskifte och generationsväxling samt till dig som är intresserad av att köpa eller sälja företag.

Lyckade ägar- och generationsskiften är avgörande för både företag och anställda samt för företagsklimatet och välfärden i Dalsland. Det är oerhört viktigt att företagen lever kvar.

Vi önskar dig välkommen till Dalslands Center i Håverud 19 september då Företagarna, Svenskt Näringsliv, Bengtsfors kommun, Dals-Eds kommun, Melleruds kommun och Åmåls kommun arrangerar en dag som tar dig från tanke till handling.

Anders YdstedtNi kommer bland annat få lyssna till Anders Ydstedt - entreprenör, rådgivare, författare och uppskattad föredagshållare som har lång erfarenhet av ägar- och generationsskiften. Anders kommer berätta om både den mentala och praktiska processen och vikten av att planera ett ägar- eller generationsskifte i god tid.

I programmet medverkar även Almi Väst, Connect Väst, Ägarskifte Micro, IUC Väst, eDIT-ett Dalsland i tillväxt samt lokala företagare med erfarenhet av ägarskifte och generationsväxling.

Du får under dagen:

  • veta vad du behöver tänka inför ditt ägar- och generationsskifte
  • lyssna till hur andra lokala företag gjort
  • information om vilken hjälp som finns tillgänglig
  • tillgång till experter och möjlighet till information och rådgivning
  • träffa företag från hela Dalsland

Detaljerat program presenteras i augusti men du kan redan nu anmäla dig genom att klicka på denna länk: Ägarskifte & Generationsväxling Dalsland

Varmt välkommen!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.