headphones newspaper video-player

Fredagsklubben i Ulricehamn

5 okt 2018, 07:00-09:00
Plats: Hotell Bogesund
Den 5 oktober är det på nytt dags för Fredagsklubben. Denna gång gästas vi av RO-Gruppens VD Andreas Jaldevik som berättar om deras resa ”Att skapa en företagskultur som främjar affären”

Andreas JaldevikInnehåll i Andreas berättelse är bland annat: Hur man bygger en företagskultur som skapar lönsam tillväxt. RO-Gruppen är ett tydligt exempel på ett företag som lagt stor vikt vid ämnet och som resulterat i framgångar på flera plan. Två år i rad har företaget erhållit utmärkelsen "Sveriges bästa arbetsplatser". Ett fantastiskt erkännande av det fokuserade personal- och kulturarbete som präglat RO-Gruppen de senaste åren. Under 2017 blev RO-Gruppen också utsedda till Årets byggföretag samt till Årets Företagare i Borås.

Dessutom kommer UTs nye chefredaktör Lars Näslund och ger en kort intro.

Företagarna Ulricehamn har utsetts till Årets Förening 2018 Västra Götaland inom Företagarna! Vårt mål är bland annat att fortsätta leverera aktiviteter som våra medlemmar har eller kommer ha behov av. Vi arbetar såväl på riks som lokala planet att påverka för att erhålla ett än bättre klimat för företagen. Dessutom har vi ett stort antal förmåner som ytterligare tillgång till företagen.

Givetvis önskar vi fler medlemmar, Du får gärna tipsa om oss!

När: 5 oktober kl.07:00-09:00
Var: Hotell Bogesund, Ulricehamn
Förtäring: Hotellfrukost!
Kostnad: Fritt!
Anmäl dig med formuläret här på sidan

Vi ses femte oktober. Som en extra info meddelar vi redan nu att Fredagsklubben november kommer vara den nionde (9/11). Då har vi lyckats få Företagarnas nye ordförande Fabian Bengtsson som gästtalare! Skriv in det i din almanacka redan nu så har Du båda tillfällena bokade, anmälan görs som vanligt på vår hemsida eller via våra mejlutskick.

Hälsningar
Styrelsen Företagarna Ulricehamn

Fredagsklubben arrangerar Företagarna Ulricehamn i samarbete med Näringsliv Ulricehamn, Nuab.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD