headphones newspaper video-player

Seminarium i ämnet Upphandling

29 nov 2018, 07:30-09:30
Plats: Ulricehamns Sparbank, Lilla Torget södra ingången, Ulricehamn
Välkommen till seminariet som hålls hos Ulricehamns Sparbank, Lilla Torget södra ingången, Ulricehamn där det bjuds på kaffe och fralla. Givetvis är seminariet öppet för såväl medlemmar som potentiella!

Det finns otroligt stora volymer som upphandlas av Stat, Landsting och Kommuner. För Ulricehamns kommun var det 2017 spännvidd på upp-handlingar från 80 MSEK/4 år (livsmedel) till 6.000 SEK (profilpennor).

Vi inom Företagarna Ulricehamn har intervjuat drygt trettio medlemmar för att med stöd av de uppgifter vi får in ge vår syn på hur klimatet ska förbättras i samarbetet mellan näringslivet och vår kommun. Ett fokusområde vi från styrelsen kommit fram till är Upphandling. Vårt mål är att fler företag i kommunen ska vinna fler upphandlingar och för att nå det måste fler lokala företag lämna in offert.

För att hjälpa till med detta initierar vi till detta seminarium där vi anlitar Sandra Hansson som är advokat på Wesslau Söderqvist advokatbyrå i Borås. Hon är specialiserad på offentlig upphandling och har god erfarenhet av biträde för såväl den offentliga sidan som för leverantörer i olika upphandlingsfrågor. Sandra kommer att ge en inblick i Lagen om Upphandling (LOU) och en del tips om hur man kan agera.

Medverkar gör även Upphandlingsenheten Ulricehamns kommun för att även från deras horisont ge information om hur de arbetar.

Vår förhoppning är att det blir spänstig dialog på seminariet och att Du
går därifrån taggad att ta Dig an möjligheten med upphandling!

Tid: 29 november kl 07:30-09:30
Plats: Ulricehamns Sparbank, Lilla Torget södra ingången, Ulricehamn

Kostnadsfritt

Anmälan senast den 26 november

Hälsningar
Styrelsen Företagarna Ulricehamn

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans kan vi förändra

49 anledningar ...

... att bli medlem i Företagarna. Vi är stolta över att kunna visa upp allt du får.

Nätverk

Företagarnas nätverk bygger på kunskap och inspiration för att förbättra möjligheterna för dig som driver företag.