headphones newspaper video-player

STYRELSEINSPIRATION 2018 för förtroendevalda

15-16 nov 2018, 16:00-12:00
Plats: Best Western Plus Hotel Waterfront Göteborg,  Adolf Edelsvärds Gata 10,  Göteborg
Den 15-16 november är det äntligen dags för dig som förtroendevald i Företagarna att få träffa och knyta kontakter med styrelseaktiva i andra föreningar i regionen. Tag chansen att utbyta erfarenheter med dina styrelsekollegor, både i din egen och i andra föreningar, under trevliga och inspirerande former. Du kommer dessutom att få lära dig hur du kan skapa möten i världsklass!

Du som förtroendevald i Företagarna är beundransvärd. Förutom att du driver eget företag arbetar du ideellt i din lokala förening med att skapa värde för era medlemmar. Det gör du bland annat genom att knuffa politiker i en mer företagarvänlig riktning och att erbjuda intressanta nätverksträffar för era medlemmar.  Den kraft vi har med ca 400 förtroendevalda inom Företagarna Västra Götaland ska vi vara stolta över och ta tillvara på.  Kom och dela med dig av dina idéer och projekt som funkat - och inte funkat i er förening. Att både få inspiration av andra och att ge tillbaka fyller på energikontot!

Vi startar styrelseinspirationen med mingel och lättare förtäring samt knyter ihop säcken efter valet och sätter fokus på vad vi gör framåt. Kvällen avslutas med en trerätters middag. Vi bjuder på övernattning och fortsätter på fredag förmiddag med inspirationsföreläsning och givande workshops, där du har en viktig funktion att fylla. Vi avslutar med en god lunch på hotellet.

Program torsdag 15 november

kl 16:00 – Mingel med lättare förtäring
kl 16:30 – Efter valrörelsen – vad gör vi nu?
kl 19:30 – Middag

Program fredag 16 november

Michael Alphovkl 08:30 – Inspirationsföreläsning med
Michael Alphov – ”Skapa möten i världsklass”
En föreläsning för dig som vill ta nästa steg i att förbättra dina möten. Fullmatat med massor av konkreta tips om mötesstruktur och möteskultur som du kan använda redan vid nästa möte.

kl 10:00 - Open Space - aktuella ämnen diskuteras och erfarenheter utbyts mellan föreningarna.

Styrelseinspirationen avslutas med lunch ca kl 12.30.

Plats: Boende och konferens på Best Western Plus Hotel Waterfront Göteborg, Adolf Edelsvärds Gata 10, Göteborg | www.hotelwaterfront.se

Anmälan: Senast onsdag den 31 oktober!

Pris: Kostnadsfritt

Anmälan och avanmälan

Vi bjuder på kostnader för övernattning i dubbelrum på BW Hotel Waterfront och förtäring för alla förtroendevalda i föreningen.
Alla som deltar anmäler sig via anmälningsformuläret. Din anmälan är bindande och om du avanmäler dig senare än tio dagar innan inspirationsdagen tar vi ut en no show avgift på 500 kr och ev. boendekostnad om detta är bokat.

Boende

Ange i meddelanderutan vem du har kommit överens om att dela rum med. 
Enkelrumstillägg debiteras boende som väljer detta med 575 kr ex moms.

Resa

Du bokar dit- och hemresa själv och får stå för den kostnaden.

Mikael Erlandson  Varmt välkomna!

  Mikael Erlandson regionchef, Företagarna Västra Götaland

 

 

Lukas Petersson

 

  Har du frågor?
  Kontakta gärna projektledare Lukas Petersson   
  lukas.petersson@foretagarna.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD