headphones newspaper video-player

Fredagsklubben

9 nov 2018, 07:00-09:00
Plats: Hotell Bogesund
Den 9 november är det på nytt dags för Fredagsklubben. Nu känner vi från Företagarna Ulricehamn oss riktigt nöjda då vi lyckats få Fabian Bengtsson, ny ordförande Företagarna Sverige, som gästtalare!

Temat för Fabians möte med oss är
Lär känna Företagarnas nye ordförande

Fabian kommer berätta om sin företagarresa, varför han valde att tack ja till uppdraget och om hans vision för Företagarna framåt. Du kommer även få chansen att ställa dina frågor till Fabian!

Företagarna Ulricehamn har utsetts till Årets Förening 2018 Västra Götaland inom Företagarna! Vårt mål är bland annat att fortsätta leverera aktiviteter som våra medlemmar har eller kommer ha behov av. Vi arbetar såväl på riks som lokala planet att påverka för att erhålla ett än bättre klimat för företagen. Dessutom har vi ett stort antal förmåner som ytterligare tillgång till företagen.

Givetvis önskar vi fler medlemmar, Du får gärna tipsa om oss!

När: 9 november kl.07:00-09:00
Var: 
Hotell Bogesund, Ulricehamn
Förtäring: 
Hotellfrukost!
Kostnad: 
Fritt!

Anmäl dig med formuläret här på sidan

Dessutom kan du redan nu även boka in december månads Fredagsklubben som är 7/12. Då gästas vi av IT-företaget Woocode från Borås samt även få en inblick i vinterns höjdpunkt World Cup i längdskidor. Mera info om båda dessa aktiveteter kommer lite längre fram i tiden på hemsidan samt via mejl.

Hälsningar
Styrelsen Företagarna Ulricehamn

Fredagsklubben arrangerar Företagarna Ulricehamn i samarbete med Näringsliv Ulricehamn, Nuab.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD