För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Fredagsklubben

4 maj 2018, 07:00-09:00
Plats: Hotell Bogesund
Den 4 maj är det på nytt dags för Fredagsklubben. Den här gången har vi glädjen att välkomna och få lyssna till Sonny Lööf som pratar om Mental Klarsikt. Vi bjuder som vanligt på en riktig hotellfrukost!

Vad är Fredagsklubben?

Vi träffas normalt den första fredagen varje månad på Hotell Bogesund i Ulricehamn mellan 07.00 till cirka 09.00, för den som önskar finns kaffe före mötet. Efter föredraget så bjuder vi alla på en riktig hotellfrukost! Tillsammans med avnjutandet av frukosten hoppas vi kunna skapa diskussion och utbyte av erfarenheter vid borden utifrån månadens föredrag samt givetvis nätverkande. Detta är ett återkommande samarbete mellan Företagarna och Näringsliv Ulricehamn.

Passa på att nätverka och kom ihåg att ta med visitkorten.

DAGENS FÖRELÄSARE:
Sonny Lööf

ENTREPRENÖRENS STÖRSTA STYRKA!
Dom roligaste samarbeten jag har med mina klienter är med företagsägare, företagsledare och entreprenörer, människor som bygger företag. Varför då, jo när både affärerna och privatlivet sätter igång o flödar då händer så mycket och jag får vara med på ibland en fantastisk resa i kreativitet, glädje och framgång.

Denna kreativa kraft, var kommer den ifrån? Svaret är lika enkelt som underbart, den är hela tiden inneboende, vi alla är födda med den. Så varför har vi inte alltid tillgång till den, jo det har att göra med vårt sinnestillstånd. När du är bekymrad och orolig då presterar du inte särskilt klokt och bra eller hur. Du är då ofta mer kritisk och dömande och då skall du inte hantera relationer eller hur? Däremot när du inte belastas av oro och bekymmer hur fungerar du då, jo det är då det flyter på i dina relationer och affärer eller hur.

Titta på idrottsvärlden, om du frågar en elitidrottare som nyss gjorde en fantastisk prestation om vad denne tänkte på precis innan den lyckades så kommer alla att säga samma sak, -ingenting särskilt. Detta att det inte pågick en massa osäkerhet och oroliga tankar innebär att idrottaren är i flow och i tillgång till hela sin fantastiska potential. Jag kallar detta för Mental Klarsikt och det är detta som gör så stor skillnad för de entreprenörer jag samarbetar med.

PS! Prova med att inte alltid ta dig själv och ditt liv på så stort allvar så skall du få uppleva hur ditt välmående stiger.

OM SONNY LÖÖF
Sonny är tekniker och sedan IT säljare som fick uppleva fasor och lidande som han inte trodde fanns att få uppleva här i Sverige. I sviterna av Flodapyromanens härjningar kraschade Sonny år 2000. Han har sedan dess fått uppleva sin ekonomi krascha tre gånger och han var nära att ta livet av sig.

Detta stora lidande som han inte trodde fanns att få uppleva här i Sverige skakade om honom så fullständigt att han fick en annan syn på livet. Efter detta under sin rehabilitering startade hans stora passionerade resa i personlig-, humanistisk utveckling samt ledarskap. Sedan dess har Sonny haft fokus på att finna hållbar väg till att må bra i livet.

De senaste 10 åren på heltid har han guidat, coachat och utbildat ledningsgrupper, chefer, CEO, företagsägare och entreprenörer. På individnivå handlar det om att få affärerna, karriärerna och privatlivet att börja blomstra. På gruppnivå handlar det om att få engagemang, relationer och samarbeten att börja flöda.

När: 4 maj kl.07:00-09:00
Var: Hotell Bogesund, Ulricehamn
Förtäring: Hotellfrukost!
Kostnad: Fritt!
Anmäl dig med formuläret här på sidan

Alexander Nilsson
Sekreterare Företagarna Ulricehamn
070-5514887

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.