headphones newspaper video-player

Fredagsklubben

12 jan 2018, 07:00-09:00
Plats: Hotell Bogesund
Den 12 januari är det dags för årets första Fredagsklubb. Den här gången har vi glädjen att välkomna och få lyssna till Günther Mårder vd för Företagarna.

Vad är Fredagsklubben?

Vi träffas normalt den första fredagen varje månad på Hotell Bogesund i Ulricehamn mellan 07.00 till cirka 09.00, för den som önskar finns kaffe före mötet. Efter föredraget så bjuder vi alla på en riktig hotellfrukost! Tillsammans med avnjutandet av frukosten hoppas vi kunna skapa diskussion och utbyte av erfarenheter vid borden utifrån månadens föredrag samt givetvis nätverkande. Detta är ett återkommande samarbete mellan Företagarna och NUAB.

Passa på att nätverka och kom ihåg att ta med visitkorten.

 

Dagens föreläsare: Günther Mårder, VD Företagarna

Günther är ansvarig för Företagarnas verksamhet och strategiska inriktning. Hans uppdrag är att driva opinion för att förbättra företagarklimatet och göra det enklare att starta, driva, utveckla och äga företag. Günther kommer närmast från tjänsten som sparekonom på Nordnet Bank och har tidigare varit vd för Aktiespararna.

Digitaliseringens möjligheter - Günther Mårder ger sina bästa tips på hur du med hjälp av digitaliseringens möjligheter skaffar dig kunskaperna för att lyfta ditt företag till nästa nivå.

Småföretagens betydelse - Günther förklarar varför företagare är så viktiga för vårt samhälle, fyra av fem jobb skapas i de små företagen.

Bli en framgångsrik företagare - Günther delar med sig av sina bästa tips för att bli en mer framgångsrik företagare. Tipsen har han samlat på sig från alla sina företagsbesök runt om i landet. Vad har framgångsrika företagare gemensamt? Det här är en föreläsning som du inte har råd att missa!

När: 12 januari kl. 07:00 - 09:00
Var: Hotell Bogesund, Ulricehamn
Förtäring: Hotellfrukost!
Kostnad: Fritt!
Anmäl dig med formuläret här på sidan  

Sture Hellstrand, Ordförande
Företagarna Ulricehamn
0706-74 27 98

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD