headphones newspaper video-player

Fredagsklubben

7 dec 2018, 07:00-09:00
Plats: Hotell Bogesund
Vi hälsar dig välkommen till årets sista Fredagsklubben som går av stapeln den 7 december. Denna gång kommer tiden att delas mellan två olika verksamheter som båda är jättespännande.

Woocode har tyvärr tvingats lämna återbud.

Vår förhoppning är att få Woocode som gäster vid ett senare tillfälle.
INSTÄLLT BESÖK - Vi börjar med det Boråsbaserade IT-företaget Woocode. De kommer bland annat beskriva sin resa att för fem år sedan vara 2 medarbetare till att idag vara 25! Dessutom deras smått unika strategi med målet att skapa Den Perfekta Arbetsplatsen. Presentatörer är Kristoffer Schroeder, en av grundarna och Luis Carvjal, FSG-chef.


World Cup-teamet

Den andra delen av morgonpasset har vi glädjen att ha World Cup-teamet hos oss. Vi kommer att få det senaste inför tävlingen av Johan Falk och Karl-Erik Claesson. Alla är vi stolta över tävlingarna 2017 och målet är att överträffa det 26-27/1 2019!Vi kan passa på att informera om att Företagarna Ulricehamn ihop med några föreningar i Småland kommer att ha ett event under lördagen på World Cup. 

Läs mer om Företagarnas evenemang här

Årets Förening 2018

Företagarna Ulricehamn har utsetts till Årets Förening 2018 Västra Götaland inom Företagarna! Vårt mål är bland annat att fortsätta leverera aktiviteter som våra medlemmar har eller kommer ha behov av. Vi arbetar såväl på riks som lokala planet att påverka för att erhålla ett än bättre klimat för företagen. Dessutom har vi ett stort antal förmåner som ytterligare tillgång till företagen.

Givetvis önskar vi fler medlemmar, Du får gärna tipsa om oss!

När: 7 december kl.07:00-09:00
Var: Hotell Bogesund, Ulricehamn
Förtäring: Hotellfrukost!
Kostnad: Fritt! No show avgift på 100:-

Anmäl dig med formuläret här på sidan

Nästa Fredagsklubben är satt till 2019-02-01 och vi återkommer med innehåll. I november har vi VIP-kväll på Eton tisdag 27/11 och seminarium med tema Upphandling torsdag 29/11. Du kan anmäla dig till eventen här på hemsidan.

Hälsningar
Styrelsen Företagarna Ulricehamn

Fredagsklubben arrangerar Företagarna Ulricehamn i samarbete med Näringsliv Ulricehamn, Nuab.

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD