För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

StyrelseSeminarium - Employer branding

29 aug 2018, 18:00-20:00
Plats: Bra Bil, Göteborg, Importgatan 3, Hisings Backa
StyrelseSeminarium med Andreas Jaldevik, VD RO-gruppen, företaget som för andra året i rad tog emot utmärkelsen "Sveriges bästa arbetsplatser 2018"

STYRELSESEMINARIUM
Vi välkomnar Andreas Jaldevik, VD på RO-Gruppen


Attrahera och behålla rätt medarbetare är avgörande för tillväxt. Employer branding är därför en central fråga för att lyckas med kunskapsförsörjning. Hur företaget uppfattas som arbetsgivare av potentiella, nuvarande och tidigare anställda är en operativ fråga men även en strategisk tillväxtfråga som hanteras i styrelsen.

– För tio år sedan satte vi målet att skapa en riktigt grym arbetsplats. Med en inspirerande företagskultur och tydlig gemensam värdegrund har vi attraherat fantastiska människor som alla bidragit till att skapa det RO-gruppen är i dag.

Andreas kommer redogöra för hur hela RO-Gruppen arbetar, från ett aktivt styrelsearbete till att sätta medarbetarna i centrum och på så sätt byggt en vinnande företagskultur.

–Fokus på medarbetaren och teamen är viktigt. Vi utmanar våra medarbetare, utvecklar och förflyttar dem. Man lär av att ta nya steg. Vi jobbar, reser, tävlar, firar och har kul ihop. Det finns alltid något att fira. Vi vågar gå mot strömmen och arbetar med devisen Challenge accepted. Vi gillar utmaningar. RO-Gruppen lever med branschens och företagets utmaningar i form av utsatt arbetsmiljö, höga projektrisker och brist på personal, där behovet är fem gånger tillgången vid en procents tillväxt.

RO-Gruppen har fått utmärkelsen Årets Företagare i Borås 2017, i slutet av mars tog företaget, för andra året i rad, emot utmärkelsen "Sveriges bästa arbetsplatser 2018". och Årets byggföretag i Sverige. Inom kort väntar regionfinalen för Årets Företagare och kanske blir det Andreas som med RO-Gruppen får representera Västra Götaland när Årets Företagare i Sverige skall utses i oktober. Tidigare har de varit Di Gasell 2015, Entrepreneur of the year och Snabbväxarna.

2011 hade RO-Gruppen 40 anställda och en omsättning på 200 miljoner kronor. Idag sysselsätter koncernen 170 personer, har kontor i Borås, Göteborg och Stockholm och omsätter över 800 miljoner. Målet i år är en miljard.

RO-Gruppen ett komplett byggföretag med fokus på byggnation och fastighetsutveckling. Företagets fem erbjudanden heter entreprenad, byggservice, bostäder, konceptbyggen och butiksetablering.

18:00-18:30 Förmingel, enkel mat och dryck

18:30-19:30 Föreläsning Andreas Jaldevik, VD på RO-Gruppen Employer branding

19:30-20:00 Presentation och nyheter från Volvo

Datum | onsdag 29 augusti
Tid | 18.00 - 20.00
Plats | Bra Bil, Göteborg, Importgatan 3, Hisings Backa

Anmäl dig senast den 22 augusti

Varmt Välkomna önskar StyrelseAkademien Västsverige, Företagarna, Volvo & RO-gruppen!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.