För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Fredagsklubben

6 apr 2018, 07:00-09:00
Plats: Hotell Bogesund
Den 6 april är det på nytt dags för Fredagsklubben. Den här gången har vi glädjen att välkomna och få lyssna till Marita Skogum, flerfaldig världsmästare i orientering som pratar om ledarskap. Vi bjuder som vanligt på en riktig hotellfrukost!

Vad är Fredagsklubben?

Vi träffas normalt den första fredagen varje månad på Hotell Bogesund i Ulricehamn mellan 07.00 till cirka 09.00, för den som önskar finns kaffe före mötet. Efter föredraget så bjuder vi alla på en riktig hotellfrukost! Tillsammans med avnjutandet av frukosten hoppas vi kunna skapa diskussion och utbyte av erfarenheter vid borden utifrån månadens föredrag samt givetvis nätverkande. Detta är ett återkommande samarbete mellan Företagarna och Näringsliv Ulricehamn.

Passa på att nätverka och kom ihåg att ta med visitkorten.

Dagens föreläsare:
Marita Skogum

Ledarskap
"Tillsammans blir vi bättre och det går inte luta sig tillbaks!"

Vi lever i en tid och ett samhälle där tempot och kraven bara ökar. Den psykosociala ohälsan ökar, kraven höjs, ökad effektivitet eftersträvas. Hur kan man få ekvationen att gå ihop?

När den hållbara medarbetaren mår bra, presterar, trivs och utvecklas vinner både organisationen och individen på det. När vi mår bra, tänker vi längre och agerar klokare och snabbare. Större utmaningar kräver att varje individ känner ett personligt engagemang, att arbetet är viktigt och meningsfullt.

I en framgångsrik kultur tar individer ansvar för både sin egen och sina kollegors hållbarhet, samtidigt som vi tar ansvar för att organisationen ska hålla, nå sina mål, och leverera resultat på längre sikt. Resultatet blir lönsamhet, arbetsglädje och kundnöjdhet.

Om Marita
Förutom att Marita är flerfaldig världsmästare i orientering, så har hon även SM brons i basket. Hon har 11 års erfarenhet som förbundskapten och dessutom många års erfarenhet som pedagog, coach, föreläsare och förändringsledare. Som kommunikolog driver hon företaget "Förändring för utveckling" och tar hela sin erfarenhet och kompetens och förpackar den på ett sakligt och effektivt sätt för just er.

När: 6 april kl.07:00-09:00
Var: Hotell Bogesund, Ulricehamn
Förtäring: Hotellfrukost!
Kostnad: Fritt!
Anmäl dig med formuläret här på sidan

Alexander Nilsson
Sekreterare Företagarna Ulricehamn
070-5514887

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.