podcast news play företagaren I media förmån faq

UF-marknad 14 maj

14 maj 2022, 11:00-15:00
Plats: Fiskartorget i Västerås (utanför Västerås Rådhus/stadshuset)
Kom och träffa oss från Företagarna Västerås - vi är med på plats under UF-marknad 2022! 14:e maj 2022 arrangeras Västmanlands första UF-marknad för unga företagare. Marknaden kommer att arrangeras utomhus på Fiskartorget utanför Västerås Rådhus/stadshuset 11:00 – 15:00.

 

”Då årets UF-mässa inte var möjlig att genomföra på grund av pandemin så lanserar vi ett nytt koncept: UF-marknad 2022. Det är av yttersta vikt att ge våra unga företagare försäljningstillfällen och möjlighet till nätverkande. I år arrangerar vi för första gången en UF-marknad, ett koncept som vi hoppas bli ett återkommande event. Årets marknad arrangeras den 14:e maj på Fiskartorget i Västerås”. - Johan Eliases, Regionchef Ung Företagsamhet i Västmanland. 

”Besök UF-marknaden och träffa UF-företag från hela Västmanland. Kom och stötta våra unga företagare och shoppa massa smarta, roliga & kreativa produkter samt tjänster. Vi hoppas på en solig dag fylld av handel, kreativitet, innovation, energi & framtidshopp. Välkommen att inspireras och inte minst shoppa loss”. - Johan Eliases


Varmt välkommen att träffa oss från Företagarna Västerås - vi finns på plats i vår monter hela dagen.


Om Ung Företagsamhet
Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation och är en del av den globala organisationen Junior Achievement. Sedan 1980 har vi utbildat över 500 000 gymnasieelever i entreprenörskap genom utbildningen UF-företagande. Vi har 24 regionkontor, ett nationellt kansli, över 100 anställda i hela landet och stöds av offentliga medel och det privata näringslivet. Totalt driver över 10 000 000 elever över hela världen UF-företag läsår 21/22!

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.