För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Välkommen på Upphandlingssamtal hos Företagarna Örnsköldsvik

5 apr 2022, 15:00-16:30
Plats: House Be, Centralesplanaden 20D, Örnsköldsvik
Har du några idéer hur upphandlingar inom byggsektorn kan göras enklare, tydligare och smartare för att fler företag ska få chans att göra affärer med Örnsköldsviks kommun?

Den 5 april bjuder vi in till en träff hos oss på Företagarna Örnsköldsvik där Upphandlingsenheten från kommunen kommer att närvara. Tillsammans med dig som driver byggföretag i kommunen är målsättningen att få till ett givande samtal där vi kan diskutera hur fler företag ska få chans att göra affärer med kommunen.

Har du bra idéer eller vill du sitta med och lyssna? Skicka då in din anmälan redan idag och tipsa gärna vänner/kollegor i byggsektorn!

När: Tisdag 5 april, klockan 15:00-16:30
Var: House Be, Örnsköldsvik

Anmäl dig via formuläret till höger (eller scrolla ner om du läser från mobilen). Har du frågor eller funderingar? Kontaka Eva-Karin Öhman, Företagarna Örnsköldsvik, på eva-karin.ohman@foretagarna.se

Du som redan har fått en inbjudan och tackat ja till den behöver inte anmäla dig på nytt, för dig är det bara att dyka in hos oss den 5 april. 

Välkommen!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.