podcast news play företagaren I media förmån

Hur möter vi regionens framtida behov av kompetens?

10 nov 2021, 17:30-19:30
Plats: Clarion Hotel Sundsvall
Åtta av tio företag stångas med uppgiften att hitta rätt kompetens. Inom flera branscher är läget nästintill desperat. Samtidigt visar siffror från Företagarnas småföretagsbarometer att 59% av företagarna har goda utsikter att expandera på sikt och att hela nio av tio företag i länet vill växa.

Den 10/11 bjuder vi in till ett kostnadsfritt panelsamtal med Günther Mårder, Vd Företagarna, Per Keller, Hotelldirektör Clarion Hotel Sundsvall, Olivia Åsberg, Affärsutvecklare/Kommunikationsansvarig Handelskammaren Mittsverige och Mats Björk, Digital Strateg Esatto.


Kompetensförsörjningen är det absolut största tillväxthindret för regionens företag. Med den utgångspunkten arrangerar Företagarna, Handelskammaren Mittsverige, Clarion Hotel Sundsvall och Esatto detta panelsamtal. Vi kommer att fokusera på vilka möjligheter och utmaningar regionen står inför samt visa på konkreta lösningar. 

Frågor som vi lägger extra vikt vid är:

  • Hur kan arbetsgivare öka sin attraktionskraft?
  • Hur kan kan man tänka nytt vid rekryteringsprocesser?
  • Vilka positiva effekter av pandemin och den påskyndande digitaliseringen kan skapa nya möjligheter i kompetensförsörjningsfrågan?

När: Onsdag 10 november, klockan 17:30 - 19:30
Var: Clarion Hotel Sundsvall

Vi kommer under kvällen bjuda på lättare tilltugg. Eventet är kostnadsfritt men anmälan krävs. Anmälan är nu stängd men det går bra att efteranmäla sig till malin.sikstrom@foretagarna.se 

Panelsamtalet kring regionens framtida behov av kompetens arrangeras av Företagarna och Handelskammaren Mittsverige i samarbete med Clarion Hotel Sundsvall och Esatto.

Varmt välkomna!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Nätverk

Som medlem i Företagarna har du tillgång till Sveriges största nätverk för företagare.