För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Medlemsresa till Bologna

24-27 okt 2019, 08:00-22:00
Häng med Företagarna Sundsvall på en oförglömlig resa till Bologna

I Bolognas gamla stadsdelar kan du beskåda eleganta arkader, samt vackra byggnader och kulturskatter som Palazzo Comunale, 1300-talsbasilikan San Petronio vid Piazza Maggiore och Fontana del Nettuno. Här finns också Europas äldsta universitet, som grundades år 1088. Staden är också känd som Italiens kulinariska huvudstad med ett stort urval av restauranger. Självklart kan du inte resa till Bologna utan att ha provsmakat en äkta Spaghetti Bolognese!

Väljer du att resa till Bologna för matens skull lär du inte bli besviken. Här finns ett brett utbud av restauranger i olika varianter, allt från lyxiga finkrogar till små hål i väggen. Faktum är att lasagne, som ju har blivit en favorit på många svenska middagsbord, har sitt ursprung i regionen. Det är bara en av de lokala rätter du bör prova under din resa till Bologna, och självklart bör varje måltid värd namnet avslutas på en äkta italiensk glassbar. Efter middagen väntar stadens pulserande nattliv med många trendiga barer och klubbar. Läs mer om resan och upplägget här till höger.

Boka-tidigt-rabatt 500:- om du bokar innan 31/3.

Anmäl dig här:

https://resia.qondor.com/ParticipantWeb/Registration/3604/PersonalDetails?bookingRef=0

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.