För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Upphandlingsdagen i Sundsvall

20 nov 2018, 09:00-15:30
Plats: Quality Hotel Sundsvall, Esplanaden 29, Sundsvall
Affärer för miljarder på Upphandlingsdagen!

Upphandlingsdagen i Västernorrland är den självklara arenan där företagare och offentlig sektor kan mötas och prata om goda affärer. 

Det blir en dag fylld av inspiration, information och utbildning med experter, myndigheter och offentlig sektor på plats. 

Missa inte möjligheten att träffa aktörer från olika branscher och myndigheter och lära dig mer om hur just du och din verksamhet kan bli ännu mer konkurrenskraftiga när det gäller upphandlingar.

ialogen är viktig, så även i år kommer vi att ha branschträffar inom bygg- och anläggning, IT, transport/logistik och livsmedel. Nytt för i år är att vi även kommer att ha ett branschrum som inte är styrd till en specifik bransch. Dialogen kommer att handla om att ställa rimliga och relevanta krav i upphandlingar som gynnar alla inbblandade parter.

Mer information om programmet kommer inom kort, och du kan givetvis följa oss på Facebook för att få den senaste informationen.

Dagens moderator är mångårige SVT-medarbetaren Katarina Hultling.

Pris
Early bird tom 2017-09-30: 795 kr. Ordinarie: 995 kr (exkl moms). Lunch och fika ingår. Bokningen är bindande, men går att överlåta till annan deltagare. OBS! Begränsat antal platser.

Parkering
För tips gällande parkering, se länken! 

Håll dig uppdaterad! Följ oss på Facebook!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.