För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Träffa framtida medarbetare

22 mar 2018, 11:30-15:00
Plats: Reveljen,  byggnad 4, Sollefteå
Projekt integration och tillväxt bjuder in ditt företag till en unik dag där vi vill inspirera och bidra konkret till företagets kompetensförsörjning.

Projekt integration och tillväxt bjuder in ditt företag till en unik dag där vi vill inspirera och bidra konkret till företagets kompetensförsörjning. Du får möjlighet att träffa engagerade utrikesfödda och valmöjligheterna vid anställning är många. Praktik, sommarjobb, nystartsjobb och instegsjobb bara för att nämna några.

Program
11:30-12:00 Ställa i ordning monterplats.
12:00-13:00 Inspirationsföreläsning om hur det är att anställa utrikesfödda. (Inkl lunch)
13:00-15:00 Mingel med framtida medarbetare

Frågor och anmälan
Välkommen med din anmälan till chanette.sjodin@lansstyrelsen.se senast 7 mars. Har du frågor kring eventet kontakta Chanette Sjödin på tel 070-298 64 60. Meddela om ni har egna monterdelar som tar plats. 

 

Mingel med framtida medarbetare
Vi börjar dagen med att rigga den plats som ditt företag ska stå på under mötesplatsen med de arbetssökande. Mellan 11.30-12.00 har du möjlighet att ställa iordning din monterplats. Bord och stolar finns att låna. Ta chansen att presentera ditt företag för engagerade arbetssökande. Det finns även möjlighet att gå undan i ett separat rum om du behöver prata mer enskilt med någon.

Inspirationsföreläsning
Därefter bjuds du på en inspirationsföreläsning av Fatén Nilsson, entreprenör, arbetsgivare och numera rådgivare på
Länsstyrelsen Västernorrland. Fatén har erfarenhet av att vara den där utrikesfödda talangen, men inte minst har hon flera års erfarenhet av att rekrytera kompetens från denna viktiga målgrupp. Hon delar med sig av sina erfarenheter, rakt och ärligt.

Vilka är vi som bjuder in?
Vi är ett projekt som syftar till att skapa tillväxt i länets näringsliv. Det gör vi genom att ta tillvara på den kompetens som finns bland utrikesfödda. Operativa samarbetspartners är Almi Företagspartner Mitt, BizMaker, Arbetsförmedlingen, Företagarna Västernorrland och Handelskammaren Mittsverige. Projektet finansieras av Arbetsförmedlingen, Region Västernorrland, länets kommuner, Europeiska regionala utvecklingsfonden samt Länsstyrelsen Västernorrland som även är
projektägare.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.