För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Digital lunch med Business Boosten

22 jan 2021, 11:30-13:00
Plats: Online (Zoom möte)
Välkommen till årets första digitala nätverkslunch med Business Boosten! Denna gång gästas vi av Minna Widestedt, Progrexia Consult AB.
Business Boosten gästas av Minna Widestedt

Den 22 januari är det dags för årets första nätverkslunch med Business Boosten. Vi fortsätter att genomföra dessa i digitalt format via Zoom. Vi kopplar upp, lyssnar på intressanta gäster och pratar med varandra.

Alla företagande kvinnor i Umeå och kranskommunerna är välkomna att delta och självklart går det bra att äta sin lunch under mötet.

Minna Widestedt, Progrexia Consult AB, är vår gäst denna lunch . Så här presenterar hon sig:

Nyfiken, engagerad och med ett drivkraft att nå de mål jag sätter upp har jag tagit klivet från resebranschen och startat ett eget bolag. I mitt nystartade bolag kommer verksamheten bestå av verksamhetsledning och -utveckling samt affärsutveckling.

Jag har arbetat i resebranschen i många år, men även i andra branscher som finanssektorn.  Min drivkraft är att ta fram den bästa potentialen i de företag jag arbetat i och att utveckla verksamheten ur alla aspekter. Som ledare motiveras jag av att se personlig utveckling hos personer som jag samarbetar med och ge bra förutsättningar för att nå både personliga och verksamhetsmål.

I min roll som Vice VD på ett SME bolag arbetade jag både strategisk och operativt över hela verksamheten, och drev många projekt inom verksamhets-, affärs- och processutveckling. Jag har ett stort engagemang i hållbarhetsfrågor och har precis avslutat en utbildning i Sustainability Management.

Träffen sker digitalt via Zoom och du kommer att få länken skickad till den e-post du anger i din anmälan. 

Anmäl dig via formuläret till höger (scrolla ner om du läser på mobil).

Varmt välkommen!

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.