headphones newspaper video-player
Corona – råd och stöd för företagare
Business Boosten ses på Tavelsjöberget

Business Boosten: Utflykt till Tavelsjöberget med Naturkompaniet

24 sep 2020, 17:00-20:00
Plats: Naturkompaniet i Umeå (Västra Esplanaden 5) därifrån åker vi tillsammans till Tavelsjö
Vi träffas tillsammans med Naturkompaniet på Tavelsjöberget för en trevlig och inspirerande höstkväll utomhus.

Torsdag den 24 september är du välkommen att följa med oss till Tavelsjö där Naturkompaniet kommer att guida oss i en naturupplevelse. Möjlighet till att prova på aktiviteter och rabatter.

Vi träffas i Naturkompaniets lokaler på Västra Esplanaden 5 och därifrån åker vi tillsammans med bil till Tavelsjö. Vi kommer att vara max 4 personer per bil, och vill du köra egen bil går det så klart också bra. 

Vi kommer att göra en eld och grilla lite enkelt när vi nått toppen. Tänk på kläder efter väder och bekväma skor att vandra i. Om du har pannlampa ta gärna med egen, annars finns att låna.

Vi planerar tillställningen så att den blir så säker som möjligt ur smittsynpunkt. Vi har begränsat antalet deltagare och använder lokaler som är väl tilltagna för att alla deltagare lätt ska kunna hålla avstånd till varandra. Vi kommer inte att skaka hand utan hälsa på distans och vi placerar ut handsprit. Har du förkylningssymtom, stanna hemma.

Anmäl dig i formuläret här intill (scrolla ner om du använder mobil).

Alla företagande kvinnor i Umeå är välkomna, både du som hängt med oss länge och du som aldrig tidigare deltagit i våra träffar.