headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Vinterglädjen att se fram emot: ta med personalen på Mamma Ljuger

19 feb 2020, 15:00-16:30
Plats: Idunteatern, Umeå
Här får du nåt kul att se fram emot – en ljuspunkt i mörkaste februari. Ta chansen och pigga upp dig själv, dina medarbetare, kunder eller andra vänner. Vi kan erbjuda en lättsam och kul eftermiddag, som avslutas i ett lokalt företagarmingel med mat och dryck.

Som medlem i Företagarna får du chansen att boka in er på en extrainsatt föreställning av den slutsålda humorföreställningen Mamma Ljuger med komikern Jan Bylund och psykologen Mattias Lundberg. Föreställningen går för fulla hus runt om i Sverige och nu kan vi på Företagarna Umeå, i samarbete med Jan och Mattias, erbjuda ett glatt vinterpaket som ger energi.

Ta chansen att bjuda dig själv och andra på en stärkande eftermiddag och kväll, mitt i februari.
För det rabatterade priset av 420 kronor/person (389,91 kronor + moms) erbjuder vi detta:

  • Exklusiv extraföreställning av Mamma Ljuger – 90 minuters humorshow.
  • Värmande företagarmingel med sköna Umeåbor efteråt, där du även får träffa Jan och Mattias. Vi bjuder på lättare mat och alkoholfri dryck – med möjlighet att köpa vin eller öl i baren.

Om du endast vill köpa företagarbiljett till humorshowen, utan mingel efteråt, blir ditt pris 295 kronor, inklusive moms (ordinarie biljettpris är 375 kronor, inklusive moms).

Några kommentarer som Jan och Mattias fått från tidigare Mamma Ljuger-publik:

»Det var länge sen jag skrattade så tårarna rann! Mycket bra och träffsäkert.«

 »Tusen tack för alla skratt, ni är underbara.«

»Stort tack för en underbar föreställning på Mors Dag. Jag har aldrig skrattat så mycket. Från början till slut. Tack än en gång.«

Läs mer om föreställningen Mamma Ljuger på webbplatsen www.mammaljuger.se.

Bokning

För att få det rabatterade priset, för dig som är medlem hos oss i Företagarna, bokar du via denna länk: https://secure.tickster.com/sv/z3h1n7gekdxc9e4/seating?c=akbt6my

Om du önskar faktura så väljer du "förskottsfaktura" eller mailar din beställning till boka@biljettcentrum.com – och glöm då inte att ange att du är medlem och att det gäller Företagarnas specialerbjudande.

Vi ses i glada februari!

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap