headphones newspaper video-player
Event med Företagarna och Forslunds Bil

Inspiration, mingel, bilar, förmåner & Johan Olsson!

4 sep 2019, 17:30-21:00
Plats: Forslunds bilhall, Skellefteå
Den 4 september bjuder vi, tillsammans med Forslunds i Skellefteå, in till en trevlig kväll fylld med inspiration och förmånliga erbjudanden.

Bland annat kommer du att få lyssna på spännande föreläsning, ta del av information och mycket fina erbjudanden från Volvo och Företagarna. Du bjuds på god mat från Norrlandsvilt och minglar med andra företagare. Dessutom tävling och utlottning av fina priser.

Tid: onsdag 4 september kl. 17:30-21:00
Plats: Forslunds bilhall, Tjärnvägen 7, Skellefteå 
Anmälan: senast den 25 augusti via formuläret här intill (scrolla ner om du använder mobil).

Deltagandet är kostnadsfritt och du bjuds på mat. Erbjudandet gäller två personer per företag och platserna är begränsade - så först till kvarn...

Varmt välkomna till en trevlig och inspirerande kväll! 

PROGRAM

17:30 Välkomna!

18:00 Representanter från Företagarna och Forslunds hälsar välkomna. Konferencier Mats Bohman presenterar kvällens program.

18:30 Mat & mingel
Passa på att träffa representanter från Företagarnas juridiska rådgivning och Företagarnas medlemsservice, kika närmare på Volvos bilar och kanske provköra en runda!

20:00 Tankar & verktyg för att nå toppen!
Inspirationsföreläsning av Johan Olsson, framgångsrik skidåkare med bland annat 2 VM-guld och 2 OS-guld samt Stig Wiklund, Sveriges ledande mentala tränare som jobbar med att bygga personliga mästare och mästerliga team.

20:45 Tävling och utlottning av priser

21:00 Avslut 

 

Johan_Olsson_Stig_Wiklund.jpg

Tankar & Verktyg för att nå toppen! Johan Olsson & Stig Wiklund

Johan Olsson är skidkungen som är känd för att inte lämna något åt slumpen. Han har målmedvetet siktat på att lyckas och att nå ända fram. Han har lyckats, han har vunnit och stått högst upp på prispallen. Men vägen dit har inte varit varken enkel eller spikrak.

Stig Wiklund är mental coach och flera som han jobbar med är bland de bästa i världen i sina discipliner. Stig jobbar även som mental tränare/personlig coach åt kommunalråd, riksdagsledamöter, chefer, småföretagare, entreprenörer, företagsledare och förtroendevalda. 

Johan och Stig bjuder på en föreläsning fylld med inspiration om hur du kan välja eget spår och vara bäst när det gäller!

foretagarna_volvo_forslunds_loga.jpg

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap