headphones newspaper video-player
Corona – råd och stöd för företagare
Günther Mårder, Carolina Lundberg och Thomas Karlsson

Open Space – ledarskapskväll med Günther Mårder, Carolina Lundberg och Thomas Karlsson

19 nov 2019, 17:00-21:00
Plats: P5, Väven, Umeå
Välkommen till en helkväll med fokus på ledarskap, ur ett praktiskt och jordnära perspektiv. Vi är glada att ha Günther Mårder med oss under kvällen. Han är är vd för Företagarna på riksplanet och kan presentera två av Umeås specialister på ledarskap: Carolina Lundberg, vd Connectia och Thomas Karlsson, vd Ledarguide.

Carolina kommer att inspirera och leda samtal kring att bygga bra medarbetargrupper: »Ledaren i yrkeslivet likväl som tränaren i laget, är en av de viktigaste komponenterna för att bygga ett högpresterande team« säger hon och hälsar välkommen till ett konkret och levande samtal kring detta. Dina viktigaste frågor kommer att lyftas i dialogen.

Thomas kommer att prata på temat »att leda i motgång« eller »when shit hits the fan«. Han delar med sig av sina erfarenheter av att jobba med ledare som klarar kriser, tuffa utmaningar och tar beslut som leder till stora konsekvenser. Du får konkreta tips om hur du steg för steg kan ta dig vidare. Du får även chans att tala om dina egna erfarenheter eller händelser som du just nu står inför.

Eventet arrangeras i samarbete med P5 och är kostnadsfritt för dig som är medlem i Företagarna eller som blir det under kvällen. Vi bjuder på lättare förtäring och kaffe. Du är välkommen även om du inte är eller blir medlem, då betalar du 200 kronor. (Om du är anmäld och inte dyker upp, så betalar du 200 kronor, för att täcka våra utlägg). 

Anmäl dig i formuläret här till höger (scrolla ner om du använder mobil).

Vi ses!

Lyssna på Günther Mårder i Företagarpodden.