headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

En dag på stan 2019 - Vägen till karriären!

24 aug 2019, 10:00-15:00
Plats: Lycksele centrum
2019 års upplaga av En dag på stan är här. Årets tema är "Vägen till karriären!"

Tillsammans med JKEvent bjuder vi in alla företag och föreningar i kommunen till utställning under dagen och räknar med ca 4000 besökare.

Under temat Vägen till karriären! visar vi upp Lycksele från vår bästa sida och lyfter fram de möjligheter som finns för alla som väljer att driva företag i Lycksele, oavsett om det är i mitten av livet eller direkt efter studier. Självklart så kommer även stadsparaden att gå av stapeln under bästa publiktid. Då får du som företagare chansen att visa upp dig och ditt företag. Kanske på lite oväntade sätt? Tillbaka i år är även kvällsfesten, med VIP-middag och underhållning.

Boka din plats senast 15 augusti

Du bokar din utställningsplats och plats till kvällsunderhållningen/VIP-middagen i formuläret här intill.  (scrolla ner om du använder mobil). Det finns fyra utställaralternativ och en rad tillägg. Underhållsström är gratis (för en lampa och en kassa), behöver du mer ström kan du välja det som tillval. Utkörning, uppställning, nermontering och återtagande av utrustningen ingår i priset.

Kvällsunderhållning och VIP-middag

Alla företag som bokar en plats på En dag på stan erbjuds biljetter till VIP-middag med entré till kvällsfesten och underhållning för 395 kr/st. 

Samtliga priser är exklusive moms.

Om du har frågor - kontakta info@jkevent.se

Varmt välkomna till en fantastisk dag på stan!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap