För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Umeå Open Space

Som egenföretagare fylls vår vardag av oändligt många beslut som ska tas och vi förväntas vara insatta och pålästa inom en rad områden. Dock räcker inte alltid erfarenheter eller tid till. Att träffa andra företagare, få dela och diskutera med någon i liknande situation är något som många företagare saknar.
Umeå Open Space

Därför startar vi på Företagarna Umeå en ny aktivitet för dig som vill utvecklas som företagare.Vi vill att det ska vara ett forum där du får träffa likasinnade får möjlighet att få råd, lära av andras misslyckanden och framgångar och ställa frågor.

Vi provar detta nya sätta att byta erfarenheter på och har valt ut 4 aktuella ämnen. Du kan välja vilka diskussioner du vill delta i och du kommer även få möjlighet att ställa dina egna frågor.  Open Space är en mötesmetod och den syftar till att skapa delaktighet och inspiration att hitta lösningar på dina utmaningar. Varje samtal leds av en moderator med kunskap i ämnesområdet vars uppgift är att se till så att alla kommer till tals. 

Vid vår första träff tar vi upp följande områden;
- Sociala medier som marknadsföring
- Personal- och ledarskapsfrågor
- Offentliga upphandlingar
- Finansiering för att växa

Mer information kommer!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.