För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Mer nyheter om och för företagare - klicka här!

INSTÄLLT! En målmedveten kväll att minnas.

1 dec 2022, 16:00-21:00
Plats: Ulvsby Herrgård
Varmt välkommen till en livsviktig eftermiddag och kväll där vi kombinerar nytta med nöje.

Flera företag skriker i dag efter kompetens och arbetskraft. Parallellt med detta pågår ett stort samhällsproblem där flera unga vuxna står långt ifrån jobb - en förlust för både samhälle och individ. Projektet Värmland ReAct öppnar dörren in till arbetslivet för den bortglömda arbetskraften genom att utbilda och skräddarsy kompetens utifrån företagens behov.

Målet med denna kväll är att förändra attityder kring en exkluderad målgrupp som har en stark potential att kunna bli, kanske just din, framtida medarbetare. Vi kommer bland annat att höra från unga som stått långt ifrån arbetsmarknaden men som fått förtroendet av företagare att bli en del av deras verksamhet. Och hur det lett till en stor vinst för både ungdomen och arbetsgivaren men inte minst för hela samhället. 

Denna kväll bjuder vi på nätverkande mingel samt lättare förtäring och dryck. Under kvällen kommer vi även få höra den flerfaldigt belönade inspirationsföreläsaren Charbel Gabro. Charbel ska ta med oss på en känslomässig resa som handlar om möten med andra människor, våra olikheter men också våra likheter. Han har själv gjort många resor i livet och denna resa med oss kommer innebära mycket skratt, aha upplevelser men också mycket tårar så håll i er,  detta kommer ni sent att glömma. 

Datum: Torsdag den 1 december 

Plats: Ulvsby Herrgård i Sunne

Tid: 16:00-21:00

 Programmet

16:00-17:00 Provkörning av BMWs nya hybridbilar.

17:00-17:30 Mingel, dryck och tilltugg

17:30-19:20 Vi får lyssna till ungdomar och företagare som hittat varandra och som skapat rätt förutsättningar för att båda ska må bra.

19:20 Charbel Gabro

 21:00 Avslutas kvällen

I samarbete med:

Autowåx Bil logga.jpg

Ulrika Rönström
Regionsamordnare Värmland och Örebro

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.