För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Duellen – vem är valbar i Karlstad?

17 aug 2022, 07:30
Plats: Karlstad Business Center
Välkommen onsdag 17 augusti för att lyssna på vilket parti som har bäst företagarpolitik för att företagen i Karlstad ska få de bästa förutsättningarna att blomstra.

Vi bjuder in Karlstads två största partier – Moderaterna och Socialdemokraterna, för att göra upp om vilket parti som har bäst företagarpolitik för att Karlstadsföretagen skall få de bästa förutsättningarna att blomstra. Hur vill politikerna i Karlstad förbättra företagsklimatet? Vilka reformer krävs? Ett bättre företagsklimat betyder fler arbetstillfällen, ökat välstånd och nya varor och tjänster som underlättar vardagen för alla. Vi hoppas därför få svar på dessa frågor när vi välkomnar alla företagare i Karlstad med omnejd till Karlstad Business Center kl 07:30.

Från Socialdemokraterna har vi Linda Larsson och Anders Tallgren på plats och för Moderaterna blir det Alexander Torin och Patrik Haasma.

Vi bjuder på go frukost som kan avnjutas medan vi lyssnar på samtalet.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.