För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagssafari - Årets Företagare i Kävlinge & Staffanstorp

22 okt 2021, 12:00-16:00
Plats: på parkeringen vid Nova Lund, Företagsvägen 10, redo för företagare som vill följa med.
Vår populära företagssafari fortsätter. Det här är ett väldigt trevligt och spännande sätt att lära känna företagare i den egna kommunen och i våra grannkommuner lite mer från insidan, kanske se nya affärsmöjligheter, eller helt enkelt knyta nya kontakter.

Den 22 oktober 2021 kl. 11:45 (OBS! tiden) står en buss på parkeringen vid Nova Lund, Företagsvägen 10, redo för företagare som vill följa med.

Bussen tar oss med på tre företagsbesök och den här gången besöker vi först Busclean AB som också utnämnts till Årets Företagare i Staffanstorp 2019 samt Diplom 2019 – ett av Sveriges Gasell företag.

Busclean utför daglig fordonsvård och säkerställer fordonens kvalitet för de stora bussaktörerna i Sverige. Det blir först en kort presentation av grundare Ergun Dramer och därefter rundvandring.

Efter det blir det ett stopp på Karaten bygg AB som utnämnts till Årets Företagare i Staffanstorp 2020. Karaten Bygg grundades 2006 och är idag en stark aktör i branschen. Karaten Bygg är idag en koncern med drygt 400 engagerade, kompetenta och erfarna medarbetare som främst erbjuder företag och organisationer kvalitetstjänster inom byggservice och byggentreprenad. Det blir först en kort presentation av grundaren Jonas Permbeck och därefter rundvandring.

Vi avslutar hos Joe´s Garage i Kävlinge som utnämnts till Årets Företagare 2019. Företagat har specialiserat sig på Jaguarer av alla årsmodeller. Företaget startade 1990 och har sedan dess haft en stark positiv utveckling. Bolaget har även stor försäljning per postorder inom Norden och övriga Europa av nya och begagnade reservdelar med ett imponerande artikelregister som omfattar mer än 163 000 artikelnummer.

I bussen serveras baguette och dryck som vi intar på vägen till vårt första stopp. Vi har ett begränsat antal platser och anmälda sedan tidigare har förtur. Vi kommer att sitta med ett platsavstånd i bussen och för övrigt håller vi avstånd.

Kostnaden för att följa med är 100 kr för medlemmar i Företagarna Öresund (250 kr för icke medlemmar) och ska swishas i förskott till vårt nummer 123 338  7545 senast den 20 oktober för att anmälan ska vara giltig – ange Safari i meddelandet.

Vi räknar med att vara tillbaka på parkeringen vid Nova Lund ca kl 16. Antalet är begränsat till 30 personer och medlemmar i någon av föreningarna har företräde. Anmäl dig via formuläret här på sidan (betalning 100 kr via swish för slutlig anmälan) Eventuella allergier behöver vi känna till, så ange detta när du anmäler dig.

Varmt välkomna och glöm inte ta med visitkort!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.