För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagssafari - Årets Företagare i Lomma & Burlöv

1 okt 2021, 11:45-16:00
Plats: Burlövs center, Preems parkering
Nu är det äntligen dags, vår populära företagssafari som vi den här gången genomför tillsammans med Lomma Företagsgrupp och Burlövs Företagsgrupp. Det här är ett väldigt trevligt och spännande sätt att lära känna företagare i den egna kommunen och i våra grannkommuner lite mer från insidan, kanske se nya affärsmöjligheter eller helt enkelt knyta nya kontakter.

Den 1 oktober 2021 kl 11:45 (OBS! tiden) står en buss på parkeringen vid den obemannade bensinmacken Preem vid Burlövs Center redo för företagare som vill följa med.

Bussen tar oss med på tre företagsbesök och den här gången besöker vi Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Lomma och Burlöv.

Vi besöker Nordgröna AB som också utnämnts till Årets Företagare i Skåne och kommer att medverka i riksfinalen som går av stapeln den 15 oktober i Stockholm.

Det doftar skog när man kliver in i Nordgrönas lokaler i Arlövs industriby. På hyllorna som reser sig från golv till tak lagras produkter för vidare levereras till kunder i bland annat Australien, Indien, USA, Tyskland och så klart stora delar av Sverige.

Mycket av det som fyller hyllorna är fönsterlav. Det är med den naturprodukt som Oscar Pressfeldt, Joris Oudendijk och Sander Oudendijk byggt en framgångssaga med sitt Nordgröna.

På bara några år har man skapat ett företag av sitt skolprojekt och tagit hem både prestigefyllda designpris och företagarutmärkelser. Produkten bakom hela succén består av lavar fästa på plattor som skapar designade ljuddämpare till framför allt offentliga miljöer och kontor.

Vi besöker också Årets Företagare i Lomma kommun –  Hälsomedicinskt Center.

Anders Tegenrot har tillsammans med sina medarbetare byggt en verksamhet som idag innefattar flera mottagningar som finns i Lomma, Bjärred, Hjärup, Staffanstorp och Landskrona.

Företaget har introducerat något man kallar HMC-modellen som bygger på ett nära interdisciplinärt samarbete, helhetssyn och fokus på levnadsvanor.

Med hjälp av modellen har vi avsikten att gå från en symtom och diagnosorienterad vård till en vårdmodell som fokuserar på funktion och beteende. Med det menar vi att de symtom och diagnoser du har är grundläggande men att vår stora ambition är att du ska nå en så hög funktionsnivå som möjligt med dina förutsättningar och avsikter.

Sist men inte minst träffar vi Meisere Tarek Jamil som utnämnts till Årets Unga Företagare i Lomma kommun med sin verksamhet Audionomservice som är en leverantörsoberoende hörselklinik som arbetar på uppdrag av Region Skåne.

Den första kliniken öppnade i Malmö på Kronprinsens Läkarhus 2019 men redan 2020 öppnade verksamheten i Lomma.

I bussen serveras baguette och dryck som vi intar på vägen till vårt första stopp. Vi har ett begränsat antal platser och anmälda sen tidigare har förtur. Vi kommer att sitta med en plats avstånd i bussen och för övrigt håller vi avstånd . Vi följer rådande restriktioner och givetvis stannar man hemma om man har symptom.

Kostnaden för att följa med är 100 kr för medlemmar i någon av företagsgrupperna eller i Företagarna Öresund (250 kr för icke medlemmar) och ska swishas i förskott till nummer 123 354 2727 senast den 29 september för att anmälan ska vara giltig – ange Safari i meddelandet.

Vi räknar med att vara tillbaka på parkeringen vid Burlövs center ca kl 16.

Antalet är begränsat till 30 personer och medlemmar i någon av föreningarna har företräde.

Anmäl dig via formuläret här på sidan (betalning 100 kr via swish för slutlig anmälan) Eventuella allergier behöver vi känna till, så ange detta när du anmäler dig.

Varmt välkomna och glöm inte ta med visitkort!

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.