headphones newspaper video-player
Våra experter

Så äger och leder du ditt företag framgångsrikt och hållbart

4 maj 2021, 12:00-13:00
Plats: Via Quickchannel som du når via vanlig webbläsare (Chrome, Edge, funkar bäst). Länken skickas med anmälningsbekräftelse.
Syd
Välkommen till ett webbinarium där du som äger och driver ett ägarlett företag - eller familjeföretag - får ta del av kunskap att använda i ditt eget ledarskap, för att bättre klara en anpassning till en förändrad omvärld. I en värld som förändras allt snabbare, blir alltmer global och digital är det viktigt att snabbt kunna ställa om verksamheten.

Vid webbinariet delar Grant Thorntons expertpanel med sig av erfarenheter och kunskap baserat på lång och bred erfarenhet. Utgångspunkten är aktivt ägande genom ägardirektivet, styrning och organisation, skatt- och regelverk samt hållbarhetsstrategi.

Du får inspiration och idéer till hur du kan strukturera styrelse- och ledningsarbetet anpassat till rådande läge och hur du skapar hållbara strategier för långsiktigt ägande. Vi går igenom värdet av att optimera bolagsstrukturer, vad du bör tänka på för att få den skattemässigt bästa strukturen, anpassat till just det egna företaget och dess framtidsplaner.

När: 4 maj 12.00-13.00
Plats: Via Quickchannel som du når via vanlig webbläsare (Chrome, Edge, funkar bäst). Länken skickas med anmälningsbekräftelse.

Anmälan: Görs här via Grant Thornton

Webbinariet är kostnadsfritt.

Varmt välkommen!