headphones newspaper video-player

Företagssafari med Företagarna Öresund

11 sep 2020, 12:00-16:00
Plats: den obemannade bensinmacken vid Burlövs Center
Nu blir det äntligen av, vår populära företagssafari som vi den här gången genomför tillsammans med Lomma Företagsgrupp och Burlövs Företagsgrupp Vi bjuder också in Staffanstorps Företagsgrupp som vi hoppas framöver också vill vara med och arrangera. Det här är ett väldigt trevligt och spännande sätt att lära känna företagare i den egna kommunen och i våra grannkommuner lite mer från insidan, kanske se nya affärsmöjligheter eller helt enkelt knyta nya kontakter.

Den 11 september 2020 kl 12 (OBS! tiden) står en buss på parkeringen vid den obemannade bensinmacken vid Burlövs Center redo för företagare som vill följa med.

Bussen tar oss med på tre företagsbesök och den här gången besöker vi Sematron på Stora Bernstorps Industriområde i Arlöv som sysslar med vacuumformning och legotillverkning av plastprodukter där korta ledtider och låga kostnader är A och O. Det blir först en kort presentation av Johan Elgemark och Martin Hammarberg och därefter rundvandring.

Efter det blir det ett stopp på Solnäs Gård med 30 minuters rundvanding och avslutar i butiken där vi får en provsmakning och lite tid till att botanisera. Det finns möjlighet till inköp om man vill.

Vi avslutar hos Fritidscenter som är specialister på semester med husbil och husvagn något som varit aktuellt inte minst den här sommaren. Fritidscenter har fyra anläggningar i Sverige och är auktoriserade återförsäljare av Kabe, Adria, Kama och Isabella. Vi kommer att få en presentation av företaget och det bjuds också på fika Självklart får vi möjlighet att kika runt.

I bussen serveras baguette och dryck som vi intar på vägen till vårt första stopp. Vi har ett begränsat antal platser och anmälda sen tidigare har förtur. Vi kommer att sitta med en plats avstånd i bussen och för övrigt håller vi avstånd .

Kostnaden för att följa med är 100 kr för medlemmar i någon av företagsgrupperna eller i Företagarna Öresund (250 kr för icke medlemmar) och ska swishas i förskott till vårt nummer 123 354 2727 senast den 8 september för att anmälan ska vara giltig – ange Safari i meddelandet.

Vi räknar med att vara tillbaka på parkeringen vid Burlövs center ca kl 16. Antalet är begränsat till 30 personer och medlemmar i någon av föreningarna har företräde. Anmäl dig via formuläret här på sidan (betalning 100 kr via swish för slutlig anmälan) Eventuella allergier behöver vi känna till, så ange detta när du anmäler dig.

Varmt välkomna och glöm inte ta med visitkort!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Nätverk

Som medlem i Företagarna har du tillgång till Sveriges största nätverk för företagare.