headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd för företagare

Dags för den årliga halkträningen med Företagarna Malmö

11 nov 2020, 17:00-21:00
Plats: Bulltoftabanan, Rimfrostgatan 5, 212 23 Malmö
Den 11:e november kan medlemmar i Företagarna Malmö kostnadsfritt lära sig mer om och träna halkkörning på Bulltoftabanan.

Halkkörning är ett obligatoriskt moment vid körkortsutbildning för personbil. Man får prova på att köra bil på halt väglag och att bromsa kraftigt, både vid halt väglag och vid torrt väglag. 

Ärligt talat - hur länge sedan tog du körkortet och har du tränat halkkörning i din egen bil sedan dess?

För din egen säkerhets skull - anmäl dig till detta viktiga event! Anmälan görs här på sidan. Vid max antal fordon (16) döljs formuläret. Sista anmälningsdag är den 8:e november.

När? 11:e november kl 17.00

Var? Bulltoftabanan, Rimfrostgatan 5, 212 23 Malmö

Hur? Med egen bil utan dubbdäck , man kan vara två per bil

Kostnad: Kostnadsfritt för medlemmar

Bulltoftabanan:

Bulltoftabanan lägger stor vikt på säkerhet och på att lära andra att färdas mer säkert i trafiken. Därför är Bultoftabanan glada att kunna erbjuda olika former av riskutbildning och fortbildning sedan 1982 på deras stora, moderna trafikövningsplats i Malmö. Läs mer här

Coronaanpassat event: Vi planerar tillställningen så att den blir så trygg som möjligt ur smittsynpunkt. Vi har begränsat antalet  bilar till 16 och därmed antalet deltagare till 32 personer. Lokalerna är väl tilltagna för att ni lätt ska kunna hålla avstånd till varandra. Vi kommer inte att skaka hand utan hälsa på distans och vi placerar ut handsprit. Har du förkylningssymtom - stanna hemma.