För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

INSTÄLLT frukostmöte!

5 nov 2020, 07:30-09:00
Plats: Mixiprint Olofström
INSTÄLLT - Företagarna i Olofström väljer att ställa in Torsdagens frukostmöte med Olofströmshus som en extra försiktighetsåtgärd med tanke på ökad smittspridning i närområdet.

Datum: 5 november
Tid: 07:30
Plats: Mixiprint i Olofström

Vi träffas för frukost 07:30 på Mixiprint, där vi har en stor lokal och där kan vi hålla avstånd. Vi tar inte i hand och vi kramas inte. Mötet är coronasäkrat efter Företagarnas riktlinjer och FHM:s rekommendationer.

Klockan 08:00 så har vi Olofströmshus nya VD Thomas Ottoson och nya styrelseordförande Kjell Olofsson på besök för att presentera sig och berättar om vad som är på gång.

Det kommer att göras en kort uppföljning av paneldebatten om bostadsinvesteringar som vi hade för ett par år sedan. Vad hände sen?

Vi kommer också ställa lite frågor om vad det är för speciella förutsättningar som krävs när man jobbar i ett kommunalägt, politikerstyrt bolag.

Kl 09:00 så åker vi, vi som har tid, till Holje Bäck där vi får en visning av de nya husen och någon lägenhet. De har några lediga och det är kanske någon som funderar på att flytta. Perfekt tillfälle att kolla läget.

Anmälan senast måndagen 2 november via anmälan här vid sidan om.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.