podcast news play företagaren I media förmån

Med anledning av det pågående coronaviruset covid-19 har Företagarna Öresund beslutat att ställa in Företagssafari och ber att få återkomma med en ny inbjudan längre fram.

Företagarna Öresund bjuder tillsammans med Lomma och Burlövs Företagsgrupper in till Företagssafari. Vi bjuder också in Staffanstorps Företagsgrupp som vi hoppas framöver också vill vara med och arrangera detta populära event. Det här är ett väldigt trevligt och spännande sätt att lära känna företagare i den egna kommunen och i våra grannkommuner lite mer från insidan, kanske se nya affärsmöjligheter eller helt enkelt knyta nya kontakter.


Den 27 mars 2020 kl 12 (OBS! tiden) står en buss på parkeringen vid den obemannade bensinmacken vid Burlövs Center redo för företagare som vill följa med.

Bussen tar oss med på tre företagsbesök och den här gången besöker vi Sematron på Stora Bernstorps Industriområde i Arlöv som sysslar med vacuumformning och legotillverkning av plastprodukter där korta ledtider och låga kostnader är A och O.

Det blir först en kort presentation av Johan Elgemark och Martin Hammarberg och därefter rundvandring. 

Efter det blir det ett stopp på Solnäs Gård med 30 minuters rundvanding och vi rundar av i butiken där vi får en provsmakning och lite tid till att botanisera. Det finns möjlighet till inköp om man vill.

Vi avslutar hos Autoropa i Arlöv, Sveriges enda auktoriserade importör och återförsäljare av Ferrari, Maserati och Bentley. Vi kommer att få en presentation av företaget och det bjuds också på fika! Självklart får vi möjlighet att kika runt på alla fina utställningsbilar.

I bussen serveras baguette och dryck som vi intar på vägen till vårt första stopp.

Mellan stoppen finns möjlighet för företag att presentera sig . 

Vill du ta tillfället i akt och presentera ditt företag i ca 15 min för en mindre summa, ta kontakt med Magnus Lindgren på telefon 070 - 678 87 73. 

Kostnaden för att följa med är 100 kr för medlemmar i någon av företagsgrupperna eller i Företagarna Öresund (250 kr för icke medlemmar) och ska swishas i förskott till 123 354 2727 senast den 23 mars 2020 för att anmälan ska vara giltig - ange Safari i meddelandet. 

Vi räknar med att vara tillbaka på parkeringen vid Burlövs center ca kl 16.

Antalet är begränsat till 40 personer och medlemmar har företräde.

Anmäl dig här  (betalning 100 kr via swish för slutlig anmälan)
Eventuella allergier behöver vi känna till, så ange detta när du anmäler dig.
 
Varmt välkomna och glöm inte ta med visitkort


Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Nätverk

Som medlem i Företagarna har du tillgång till Sveriges största nätverk för företagare.