headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Digital kurs i e-handel för dig som driver fysisk butik

30 jun 2020
Plats: Digitalt
Syd
15 maj - 30 juni. Den senaste tiden har allt fler e-handlare kompletterat sin e-handel med fysiska platser och butiker. E-handlarna har förstått vilket enormt värde ni som driver fysisk butik har och hur användbart det är för att kunna utveckla sin e-handel. Du som driver fysisk butik har redan alla pusselbitar och förutsättningar för att lyckas. Det du nu behöver är att veta varför och hur du kan digitalisera försäljningen. Nu erbjuds du en kostnadsfri utbildning!

E-Commerce Parks kurs i hur du digitaliserar din handel, syftar till att göra e-handel enkelt och kul för dig som vill komma igång. Den är gratis för dig som driver en fysisk butik i Skåne och kostar 1200kr för övriga.

Kursen är indelad i 14 st kapitel. Du kan när som helst pausa i ett kapitel och även lyssna om det från början. Efter du startat kursen, har du tillgång till denna i 30 dagar. Varje kapitel kompletteras även med en Roadmap där du hittar handfasta tips i hur du kommer igång med det kapitlet berör, men även värdefulla länkar som kan hjälpa dig framåt. Kursen innehåller det du behöver för att komma igång med din e-handel, hur du bör tänka och vad som krävs för att skapa försäljning.

Klicka här om du vill läsa mer om kursen och utbildarna.

Såhär anmäler du dig:

  1. Anmäl dig via formuläret: klicka här  
  2. Efter att du blivit godkänd får du ett mail med länk till kursen + en rabattkod på 100% (om du driver en fysisk butik).

Medlemmar i Företagarna Öresund erbjuds dessutom 1 timmes gratis mentorskap/frågestund med Lena Brandt Persson som har lång erfarenhet av e-handel. För att utnyttja detta erbjudande; maila din anmälningsbekräftelse där du fått länk till kursen direkt till Lena på h66.lena@gmail.com för att boka en tid! 

Lycka till!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap