För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Digital kurs i e-handel för dig som driver fysisk butik

15 maj - 30 juni. Den senaste tiden har allt fler e-handlare kompletterat sin e-handel med fysiska platser och butiker. E-handlarna har förstått vilket enormt värde ni som driver fysisk butik har och hur användbart det är för att kunna utveckla sin e-handel. Du som driver fysisk butik har redan alla pusselbitar och förutsättningar för att lyckas. Det du nu behöver är att veta varför och hur du kan digitalisera försäljningen. Nu erbjuds du en kostnadsfri utbildning!

E-Commerce Parks kurs i hur du digitaliserar din handel, syftar till att göra e-handel enkelt och kul för dig som vill komma igång. Den är gratis för dig som driver en fysisk butik i Skåne och kostar 1200kr för övriga.

Kursen är indelad i 14 st kapitel. Du kan när som helst pausa i ett kapitel och även lyssna om det från början. Efter du startat kursen, har du tillgång till denna i 30 dagar. Varje kapitel kompletteras även med en Roadmap där du hittar handfasta tips i hur du kommer igång med det kapitlet berör, men även värdefulla länkar som kan hjälpa dig framåt. Kursen innehåller det du behöver för att komma igång med din e-handel, hur du bör tänka och vad som krävs för att skapa försäljning.

Klicka här om du vill läsa mer om kursen och utbildarna.

Såhär anmäler du dig:

  1. Anmäl dig via formuläret: klicka här  
  2. Efter att du blivit godkänd får du ett mail med länk till kursen + en rabattkod på 100% (om du driver en fysisk butik).

Medlemmar i Företagarna Öresund erbjuds dessutom 1 timmes gratis mentorskap/frågestund med Lena Brandt Persson som har lång erfarenhet av e-handel. För att utnyttja detta erbjudande; maila din anmälningsbekräftelse där du fått länk till kursen direkt till Lena på h66.lena@gmail.com för att boka en tid! 

Lycka till!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.