headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Walk & Talk med Företagarna Öresund

12 jun 2020, 11:45-13:00
Plats: parkeringen vid Kronetorps Mölla i Burlöv (Dalbyvägen 63, 232 33 Arlöv)
Syd
Följ med på FÖRETAGARNA ÖRESUNDS nya initiativ Walk & Talk. Den här gången är temat "från Dåtid till Framtid".

Fredagen den 12 juni träffas vi kl. 11.45 på parkeringen vid Kronetorps Mölla i Burlöv för informationsutbyte och nätverkande.  Vi delar in oss i grupper om 4 och kommer i behagligt tempo med lagom avstånd mellan gruppmedlemmarna och grupperna promenera till Kronetorps Gård. Här väntar en lättare lunch som vi äter på plats för att sedan gå tillbaka till Kronetorps Mölla.

Vi får också en kort information om projekt Kronetorpsstaden, en ny stadsdel i Burlöv som får stå för framtid och Kronetorps Mölla som byggdes 1840 för dåtid.

Förbered dig gärna genom att ha frågor att ställa eller punkter att diskutera med gruppen. Tänk på att ha bekväma skor och kläder efter väder. Evenemanget beräknas sluta kl 13.

Bjud gärna med icke medlemmar. Evenemanget är kostnadsfritt.

Anmäl dig via formuläret här på sidan senast den 9:e juni.

VÄLKOMMEN!

Tips på webinar:

Vår förening har blivit inbjuden till ett webinar den 3/6 kl 9-10 med Swedbanks privatekonom Arturo Arques på temat ”Hur skapar vi en långsiktigt hållbar ekonomi efter pandemin?” Läs mer och anmäl dig på denna länk: 

https://www.eventbrite.co.uk/e/framtidsspaning-hur-skapar-vi-en-langsiktigt-hallbar-ekonomi-efter-pandemi-tickets-105931323440

 

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap