headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Företagarfrukost - Varför traditionell friskvård inte ger önskade resultat och och hur man kan göra istället

10 feb 2020, 07:30-09:30
Plats: Husargården
Patric Friberg är beteendevetare och Personlig Tränare med snart 20 års erfarenhet av friskvård i många former. Föreläsningen är inriktad på hur man i företag och organisationer kan lära av andras misstag och initiera satsningar på friskvård som fungerar bättre än traditionell friskvård.

Patric Friberg är beteendevetare och Personlig Tränare med snart 20 års erfarenhet av friskvård i många former. Han drivs av att vilja hjälpa människor utvecklas både fysisk och mentalt samt finna balans mellan ambitiösa målsättningar och den krävande vardagen. Som hälsokonsult och föreläsare har han hjälp ledningsgrupper och personal på företag som Ferring AB, Skånemejerier, PEAB och Perstorp AB till bättre hälsa.

Innehåll:

- Varför ger traditionell friskvård så begränsade resultat?

- Vilka livsstilsfaktorer är speciellt viktiga för att medarbetare både ska få hög livskvalitet och vara hälsosamma och produktiva på jobbet.

- Varför arbetsplatsen är det perfekta navet för hälsoförbättring.

- Vilket är framgångsreceptet för effektiv friskvård?

Gott om tid för frågor och diskussion.

Vi räknar med att hinna med första delen av en liten mingel-/nätverksskola också!

Inbjudan gäller både dig som får inbjudan, samt givetvis dina företagarkollegor. Anmäl er på nedan länk så att vi vet hur många vi ska fixa frukost till.

Anmäl senast 6/2-20.

Välkomna!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap