headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Är du företagare? I så fall är du välkommen till en kick-off exklusivt för dig

27 feb 2020, 09:00-15:15
Plats: Best Western Karlshamn
Syd
Inspireras av andra drivna soloföretagare, mingla med potentiella kunder och utveckla ditt företag. Missa då inte denna förmiddag tillsammans med oss. Fyll på din kunskapsbank inom aktuella områden och passa på att utöka ditt kontaktnät.

Vi har många solomedlemmar och därför vill vi göra en dag då ditt företagande står i fokus, där du har möjligheten att lyfta blicken från det dagliga arbetet och blicka framåt. Du kommer få ny kunskap kring prissättning, unika förmånserbjudande som underlättar för dig i ditt företagande och hur du skapar viktiga mål.

Program:
Tid: 09:00 (Med fika, Lunch m.m) -15:15  
Datum: 27 februari 2020
Var: Best Western, Jannebergsvägen 2, 374 32 Karlshamn
Anmälan: Senast den 17 februari, avanmälan också den 17 februari. 

Jenny Sackner Christensen
Prissättning och kundens ekonomiska beteende

Föredraget innehåller praktiska och teoretiska exempel. Deltagarna kommer att få ett case där de kan öva sig i att använda sina nya kunskaper. Efter föredraget har deltagarna fått en djupare förståelse för prissättningens makt och inverkan på kunden, samt fått tillgång till en verktygslåda som de direkt kan implementera i sin vardag. 

Magnus Eriksson
Behöver en soloföretagare sätta mål?

Hur vet du om du nått ditt mål om du inte satt upp ett mål? Måste man veta vart man är för att kunna ta ut riktningen mot ett mål. Magnus Eriksson har mångårig erfarenhet av att coacha entreprenörer från bland annat Ung Företagsamhet och Coompanion. Under soloföretagardagen kommer han visa hur du som soloföretagare kan använda dig av NÖRHA-modellen för att sätta mål och komma till skott.

Amanda Termén
Stärk din verksamhet - filma med mobilen

Välkomna till en kul och praktisk workshop som hjälper dig att nå ut till fler. Vi visar hur du skapar intresse för din verksamhet med film: mediet med störst genomslagskraft på internet.

Du får handfasta tips och exempel på hur du bygger upp ett flöde av innehåll som stärker anknytningen mellan dig och dem du vill nå. Exempelvis genom att visa nya erbjudanden, lyfta fram din egen expertis eller skapa nyfikenhet med exklusiva inblickar. Vi kickstartar inspirationen genom att göra ett filmklipp på plats!

Workshopen leds av Amanda Termén, vd och kommunikationsstrateg på Språng Kommunikation. Hon har mångårig erfarenhet som näringslivsreporter på TV4 och arbetar dagligen med att hjälpa organisationer nå ut längre med sitt goda arbete, både genom att skapa intressant innehåll för dem eller utbilda dem i att göra det själva. 

Kostnadsfritt för dig som är medlem, No Show avgift på 400 kr gäller samtliga. Icke medlem  295 kr.  ( Solomedlemskap från 1590 kr/år) 

Varmt välkommen med din anmälan redan nu!

 

Förmåner kopplat till dagen

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap