headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Föreläsning med mat

18 sep 2020, 17:00-19:00
Plats: Husargården, i tält med coronaavstånd.
Välkommen på en spännande kväll med föreläsning och mat. Bygg på din kunskapsbank och träffa företagarkollegor. Kvällens talare är ingen mindre än Raymond Ahlgren som under de senaste 15 åren varit ett av de främsta namnen inom ledarskap och personlig utveckling i Sverige.
Raymond Ahlgren
Föreläsare och kursledare inom ledarskap, författare och entreprenör

Raymonds historia är lika fascinerande som berörande och tar sin start i Chile där han som 6-åring och gudson till landets störtade president Salvador Allende tvingades fly landet med sin lillebror och svenska mamma. Hans liv har sedan des kantats av misshandel, övergrepp, missbruk, karriärshets, stress och en ständig jakt på bekräftelse. Som tonåring började missbruka alkohol och droger. Slogs och levde rövare runt Stureplan och arbetade nästan jämt. Men samtidigt som han framgångsrikt byggde upp sitt företag var han minst lika framgångsrik med att rasera sitt privatliv. Efter ca. 20 års missbruk får Raymond nog och säljer företaget, det stora huset på Lidingö och bilarna för att istället börja jobba på sig själv.

Raymond har två gånger fått äran att vara värd för "Sommar" i P1 (2001 samt 2008), blivit porträtterad i dokumentärfilmen "I faderns fotspår" i SvT, skrivit boken "Hur många gånger kan man döda en man?" (Forum) samt startat och byggt upp Svenska Innebandy Ligan.

I år deltar han dessutom i TV4:s succéserie ”Robinson” vilken börjar sändas den 15 mars.

Raymonds föreläsning inriktar sig på ledarskap, val och grupptillhörighet. Han tar bl a upp frågan om varför vi gör det vi gör? Varför driver jag detta bolag? Varför går jag till det här jobbet? Varför är jag gift med just denna person?

Många intressanta och tänkvärda saker tas upp och publiken får även med sig en del verktyg för att skapa mer balans i livet – både i hemmet och på jobbet.

 

När: 18 september
Var:Husargården, i tält med coronaavstånd.
Tid: 17.00-
Anmälan: Senast den 6 september!
Kostnad: Två personer per medlemsskap betalar medlemspris, alltså 100:-/st. 
Icke medlem betalar 300 kr.

Corona-anpassat event

Vi planerar tillställningen så att den blir så säker som möjligt ur smittsynpunkt. Vi har begränsat antalet deltagare till 50 personer. Lokalerna i form av tält är väl tilltagen för att ni lätt ska kunna hålla avstånd till varandra. Vi kommer inte att skaka hand utan hälsa på distans. Har du förkylningssymtom, stanna hemma.

Huvudsponsor 

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap