headphones newspaper video-player

Är du soloföretagare? I så fall är du välkommen till en kick-off exklusivt för dig den 14 mars

10 jan 2019
Vill du träffa andra drivna soloföretagare, mingla med potentiella kunder och utveckla ditt företag? Då är detta ett utmärkt forum för nätverkande tillsammans med likasinnade.

Vi har många solomedlemmar och därför vill vi göra en dag då ditt företagande står i fokus där du har möjligheten att lyfta blicken från det dagliga arbetet och blicka framåt.Programmet håller på att sättas och är klart i sin helhet i januari. 

14 mars 2019, 08:30-17:00 
Plats: Scandic Triangeln, Triangeln 2, 211 43 Malmö

Program - programmet kommer fyllas mer
09.00 – Välkomna 

09.15 -  Hur arbetar jag strategiskt med sociala medier

Innehåll: Alexandra Bylund, som driver Mama Said Media är expert på sociala medier Alexandra Bylundoch kommunikation. Hon kommer under den här föreläsningen att prata om hur vi ska kommunicera för att nå ut i sociala medier.
Vad är det som fungerar egentligen? Hur ska vi prata för att folk ska lyssna på oss? Vad är det som skapar engagemang? Hur fungerar algoritmerna? Alexandra kommer ge oss knepen för att lyckas i våra sociala kanaler.

10.00 – Paus

10.15 – Vad betyder en kreativ arbetsmiljö för företagets utveckling

11.05 - Ta ansvar för din ekonomi nu och i framtiden

12.00 - Lunch

13. 00 - Kunden har alltid fel! - Våga utmana! 
Hasse Olsson vänder ut och in på gamla sanningar. Det är inte säkert att ni kommer att se på försäljning eller företagskultur så som ni gjort tidigare!

Hasse är en enormt energisk, provocerande okonventionell  och rak föreläsare som inte lindar in enkla sanningar i bomull. Han leverera sanningar och egna erfarenheter i ett högt tempo, samtidigt som han berör och engagerar publiken.  

Innehåll: Framgångsfaktorer för försäljning, formeln till all försäljning. Kunden har alltid fel! - Våga utmana! Cappuccinoteorin, Kunskap är värdelöst!

14.05 - Bli din egen bästa boss
Går det att skapa en bättre arbetsmiljö, mer välmående och bättre lönsamhet med hjälp av ditt självledarskap? Absolut. Hur? Genom att gå på föreläsningen "Bli din egen boss" som hålls utav ledarskapsutvecklaren Clara Löfvenhamn från Bossbloggen. Där kommer du att få de verktyg som du behöver för att vässa ditt självledarskap och bli din egen bästa boss!

För drygt två år sedan startade Clara den prisbelönade ledarskapsbloggen Bossbloggen som följs av cirka sjutusen personer varje månad. Idag arbetar hon heltid som ledarskapsföreläsare och rådgivare åt ledare i olika organisationer och roller. Men också med att driva Bossbloggen och Facebook-gruppen Bossbrudar för kvinnor som är eller vill bli chefer.


Du kommer få ny kunskap kring sälj, juridik och marknadsföring, samt hur du kan maximera ditt medlemskap.

Mer information
Hela programmet kommer i början av januari.
Kostnadsfritt för dig som är medlem. Icke medlem  395 kr ( Solomedlemskap från 1590 kr/år) 

Varmt välkommen med din anmälan redan nu!

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD