För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Gå på PREMIÄREN av "Var god dröj" på Fredriksdalsteatern i Helsingborg

14 jun 2019, 19:00-22:00
Plats: Fredriksdalsteatern, Gisela Trapps väg 13, 254 37 Helsingborg
Nu har du chansen som medlem i Företagarna att till medlemspris se premiären av sommarens sjukaste och roligaste komedi den 14 juni klockan 19.00.

På menyn står en helkväll med Eva Rydberg i huvudrollen som pensionerad och lätt förvirrad svensklärare. Vid sin sida har hon – för första gången – välbekante Allan Svensson som triumferar i sin huvudroll som hennes kuvade make. Lägg därtill ytterligare en rad drivna komiska karaktärer som kryddar anrättningen.

Det är lördag på ett gammalt sjukhus i Helsingborgstrakten. Karin Bellman (Eva Rydberg) är lite vimsig och glömsk och har blivit inlagd. Som om inte den knappa helgbemanningen och bristen på sängplatser skulle skapa tillräcklig förvirring, uppenbarar sig också en inspektör från Landstinget med uppgift att notera och rapportera allt om sjukhusets vårdkvalitet och patientsäkerhet. Det är ytterst tveksamt om han valt rätt dag för sin inspektion.

Häng med när vårdkarusellen snurrar på högvarv. Ska datorerna med alla journaler äntligen börja fungera? Kommer röntgenbilderna sent omsider till rätta? Har identiteterna och diagnoserna förväxlats? Klarar inspektörens nerver upplevelsen och förmår han formulera en rättvisande rapport? Välkommen till årets sjukaste och roligaste komedi!

Medverkande: Allan Svensson • Eva Rydberg • Evamaria Björk • Robert Rydberg • Siw Erixon • Johanna Wilson • Kalle Rydberg • Birgitta Rydberg • Fredrik Dolk • Petter Ahlfors • Mia Florberger m fl.

Regi: Adde Malmberg

Ta med dig familj, personal och kunder till en trevlig kväll med kända premiärgäster. Vimla runt bland press, kändisar och andra företagare. Njut av föreställningen, fika i parken och skratta för livet!
Vi har ett begränsat antal platser till föreställningen så boka dina biljetter direkt på mail info@evarydberg.se - så du inte missar en av sommarens sjukaste och roligaste komedier!

Som medlem i Företagarna betalar du endast 350 kr (ord pris 470 kr) 
Uppge "Företagarna" vid beställning/mail för att få det rabatterade priset.

Hjärtligt välkomna!

Företagarna

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.