headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag
Ta en titt på filmen med Mattias Goldmann, VD för tankesmedjan Fores och utsedd till mäktigast i hållbarhetssverige 2016. Han hittar många anledningar till varför mindre företag ska ta chansen att få hjälp med sitt energi- och klimatarbete.

Lunchseminariet den 27 augusti - klimatsmart arbete och lägre kostnader – energicoachen ger dig tips och råd!

27 aug 2019, 12:00-13:30
Plats: Bredgatan 5 , 22221 LUND
Minskad energianvändning, klimatsmart arbete och lägre kostnader – energicoachen ger dig tips och råd. Klimatnytta, kundnytta och kostnadseffektivitet går hand i hand. Anders Nylander är energiexpert och jobbar med att coacha små och medelstora företag till att arbeta mer klimateffektivt och att minska sina energikostnader. På det här lunchseminariet delar han med sig av sina bästa tips!

För att göra mötet mer relevant för dig, så är du varmt välkommen att mejla frågor och funderingar om klimat och energi i förväg så försöker Anders att svara på dem under lunchen.

För dig som är intresserad finns möjligheteten till individuell fördjupad energicoachning av Anders under hösten. Servicen är kostnadsfri och bakom satsningen finns Energimyndigheten och Europeiska regionala utvecklingsfonden förutom Lunds kommun.

När: 27 augusti

Var: Företagarna Lunds lokal, Bredgatan 5 , 22221 LUND

Vi bjuder på lättare lunch, 

Läs mer på www.lund.se/energicoach

Kontakt: anders.nylander@lund.se

Sista anmälningsdag den 23 augusti

Företagarna Lund

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap